1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zaten sizden hayırlı bir iş için toplanmanızı beklemiyorduk!
Zaten sizden hayırlı bir iş için toplanmanızı beklemiyorduk!

Zaten sizden hayırlı bir iş için toplanmanızı beklemiyorduk!

CHP-HDP-TİP-EMEP aileye savaş açıp cinsi sapkınlığın meşrulaştırılması için basın açıklaması düzenlemiş.

04 Ekim 2023 Çarşamba 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

TBMM’de CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın önderlik ettiği bir basın açıklaması düzenlendi. Basın açıklamasında Eşitlik İçin Kadın Platformu üyeleri ve TİP, EMEP, Yeşil Sol Parti milletvekilleri yer aldı. Eşitlik İçin Kadın Platformu sözcüsü aile mefhumuna karşı nefret dolu sözler sarf ederken sapkınlığı savundu. Sözcü Hülya Gülbahar "reisli" aile modeli kurulmak istendiğini savunurken şunları dile getirdi:

"Türkiye'nin Talibanlaşması isteniyor. Kadın cinsi ve erkek cinsi hayatın bütün alanlarında ayırmak, kadınlar sokağa çıkamaz hale getirilmesek isteniyor bunlar adımları. Reisli bir aile modeline kesinlikle hayır diyeceğiz. Ne anayasa değişikliği ne yasa değişikliği ile reisli hayatı kabul etmeyeceğiz. LGBT evlilikleri önlemek adı altında erkek çok eşliliğinin önü açılmak isteniyor. LGBT evliliklerini engelleyeceğiz diyerek bütün bir topluma LGBT varoluşuna karşı en temel insan haklarına aykırı şekilde nefret suçu işlenmekte."

EMEP Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca ise "Bu çatı altında LGBT ve kadın haklarını yok etmeye yemin etmişlere karşı buradayız. Kimse LGBT ve kadın haklarını tartışmaya açabileceğini düşünmesin. Buradayız, yan yana mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.

TİP İstanbul Milletvekili Serra Kadıgil, "ittifak" kurulduğunu ilan etti. Kadıgil, "Sağıma soluma iyi bakın bugün ilan ediyoruz, erkek ittifakların muhabbetlerini dinlediğimiz yeter. Erkek akla karşı kadın ittifakı için buradayız. Erkek akıllara sesleniyoruz bu sefer karşınızda en büyük kadın ittifakı var. Biz yeniden erkeğin reis olarak konumlandırıldığı LGBT'lerin düşmanlaştırıldığı bu düzeni kabul etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kadınlar için bir araya gelindiği belirtilen basın açıklamasında aileye savaş açıp sapkınlığı meşrulaştırmak tam da CHP-HDP-TİP-EMEP’e yakışırdı zaten. Makuliyetten ve ahlaktan yoksun kimselerin Türkiye toplumuna kazandırabilecekleri hiçbir değer yok. Aksine toplumun değerler dünyasından götürecekleri çok şey var! CHP’nin öncülük ettiği bu toplantı Türkiye solunun içler acısı halini görmek için yeter de artar bile!

Etiketler : , , , , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum