1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Yine Siyah Transporter İle Kaçırma Girişimi!
Yine Siyah Transporter İle Kaçırma Girişimi!

Yine Siyah Transporter İle Kaçırma Girişimi!

Ankara'da Hayrullah Narin isimli vatandaş, gündüz vakti siyah Transporter ile kaçırılmak istendiğini duyurdu. Daha önce de benzer araçlarla kaçırılma vakıaları yaşanmıştı.

12 Eylül 2019 Perşembe 21:47A+A-

Ankara’da ikamet Hayrullah Narin isimli öğretmen kendini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırılmak istendi. Kişiler bundan önce olduğu gibi yine bir siyah Transporter tipi araçla kaçırma girişiminde bulundu ancak bu sefer kaçıramadılar!  

Kaçırılmak istenen Hayrullah Narin’in Açıklaması:

“Siyah Ford Tourneo araçtan inen 3 kişi polis olduklarını ve benimle sohbet etmek istediklerini bunun için de araca binmem gerektiğini söylediler.

11 Eylül günü saat 17:50 civarında Ankara Eryaman da bulunan Alnıaçıklar Marketin önünde ki açık otoparkta arabama binmek üzereyken 06 MBC 32 Plakalı Siyah Ford Tourneo araçtan inen 3 kişi polis olduklarını ve benimle sohbet etmek istediklerini bunun için de araca binmem gerektiğini söylediler. Ben de kendilerini tanımadığımı araca binmeyeceğimi söyledim. Kimliklerini istedim içlerinden biraz daha yaşlıca olan polis kimliğini gösterdi. Ben de avukatımı arayacağımı o gelince onunla birlikte geleceğimi söyledim. Bunun üzerine konuyu uzattığı mı derhal araca binmem gerektiğini söylediler. Ben de araca binmeyeceğimi söyleyince: “Artistlik yapma!” deyip elimdeki telefonu almaya çalışarak arabaya binmem konusunda elimi kolumu çekiştirmeye tehditler savurmaya devam ettiler.

Ben de marketten çıkan insanlardan cesaret alarak " İmdat! Beni kaçırmaya çalışıyorlar! " diye bağırarak markete doğru koştum. Arkasından tekrar aynı şekilde bağırınca panik olup araca bindiler araca binerken de: "Okuluna gelmesini de biliriz!" şeklinde tehdit savurarak araca binip uzaklaştılar. Aracın fotoğrafını çektim. Can güvenliğimden endişeliyim.”

HABERE YORUM KAT

1 Yorum