1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Yetmez Irkçı Tanju Başkan, ayaklarından asalım!
Yetmez Irkçı Tanju Başkan, ayaklarından asalım!

Yetmez Irkçı Tanju Başkan, ayaklarından asalım!

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şehirdeki muhacirlerin suyuna göz dikti

26 Temmuz 2021 Pazartesi 23:55A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriyeli muhacirlere düşmanlığıyla nam salan Bolu Belediyesi’nin musabık başkanı Tuncay Özcan’ın son icraatı ırkçı zihniyetten alkış topladı.

Özcan yaptığı basın toplantısında şehirdeki Suriyeli sığınmacıların kullandığı sudan 10 kat fazla ücret alınacağını duyurdu.

Daha önceleri bir avuç insanın faydalandığı aşevi hizmetini “yardımları kesiyorum” diye sonlandıran ve hukuksuzca Suriyelilerin işyeri çalıştırma ruhsatını iptal eden Özcan, bu kez hızını alamayarak insanların suyuna göz dikti.

Buradan Özcan’a sesleniyoruz, muhacir kardeşlerimiz türlü zorbalığa sizin gibiler sayesinde alıştı, böyle ruhsatla faturayla uğraşmayın, ayaklarından işlek bir meydana asın, daha etkili sonuç alırsınız.

Bu arada faşizan klikleri şöyle bir kenara çekerseniz diğer binlerce paylaşımda kendi seçmen kitlenizin dahi sizi kınadığını göreceksiniz, bunu da dikkate alsanız iyi edersiniz.

Savaştan kaçıp kardeş bir halkın kollarına sığınan, Bolu gibi dünyayı doyuran yemekler yapan bir şehirde kardeşlerimizin içecek suyuna göz dikecek bir seviye karşısında nutkumuz tutuluyor. Ne desek boş, başkan bey Allah sizi suyla sınamasın!

 

tanjuozcan-1.jpg

HABERE YORUM KAT

15 Yorum