1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yasakçı rektörlere rağmen Adem Özköse’nin konferansları gerçekleşti
Yasakçı rektörlere rağmen Adem Özköse’nin konferansları gerçekleşti

Yasakçı rektörlere rağmen Adem Özköse’nin konferansları gerçekleşti

Tokat-Gaziosmanpa Üniversitesi’nin yasakçı rektörü Bünyamin Şahin ve Amasya Üniversitesi’nin yasakçı rektörü Süleyman Elmacı’nın engelleme girişimlerine rağmen Adem Özköse’nin yeni kitabı “Cennete Otostop -2” üzerine verdiği konferanslar gerçekleştirildi.

27 Mayıs 2022 Cuma 15:39A+A-

HAKSÖZ HABER

Üniversitelerde festival adı altında her türlü ahlaksızlığa izin verilirken Gazeteci yazar Adem Özköse’nin dünyanın dört bir yanından Müslüman gençlerin hikayelerinin anlatıldığı “Cennete Otostop-2” üzerine vereceği konferanslar Amasya ve Tokat’ta üniversite rektörleri tarafından yasaklandı.

İptaller için hiçbir resmi gerekçe gösterilmezken, Adem Özköse’nin adaletsizlik ve hukuksuzluklar üzerine attığı tweetler nedeniyle konferansların iptal edildiği öğrenildi.

Yasakçı rektörler Bünyamin Şahin ve Süleyman Elmacı’nın tüm engellemelerine rağmen Özköse, hem Amasya’da hem de Tokat’da okurlarıyla bir araya geldi. Amasya’da Özgür-Der, Tokat’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programlarda 2022’nin Türkiye'sinde hala fikir ve düşünce düşmanlığı yapan rektörlere de tepki gösterildi.

adem-ozkose-etkinlik-yasak-1.jpg

adem-ozkose-etkinlik-yasak-3.jpg

adem-ozkose-etkinlik-yasak-2.jpg

adem-ozkose-etkinlik-yasak-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum