1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yanılıyorsunuz Sayın Başkan, Sıkıntı Çok!
Yanılıyorsunuz Sayın Başkan, Sıkıntı Çok!

Yanılıyorsunuz Sayın Başkan, Sıkıntı Çok!

AK Parti Kadın Kolları Başkanı “laiklik ülkenin teminatıdır, bunda bir sıkıntı yok” buyurmuş!

19 Eylül 2016 Pazartesi 14:58A+A-

HAKSÖZ-HABER

Medyaya değişik konularda açıklamalar yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, laiklik meselesi ile ilgili olarak da konuşmuş ve laikliğin ülkenin teminatı olduğunu söylemiş. Selva Çam görevden almalar ve kamudan ihraçlar nedeniyle geniş toplum kesimlerini etkileyen FETÖ operasyonlarında “ikincil zararların” azaltılması amacıyla yeni projelerin gündemde olduğunu söylemiş.

Bu çerçevede AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının aileleri FETÖ kapsamında cezaevinde olan çocukların okullarda ve toplumda dışlanmaması, rehabilitasyonlarını da içeren uygulamalara veri oluşturmak üzere bayram tatilinden sonra bir dizi çalıştay ve konferans düzenleyeceklerini ifade etmiş. “Annesi, babası suçlu olabilir; ama günahsız çocuklar bundan etkilenmemeli. Bu süreçte bir kayıp kuşak oluşmasına izin veremeyiz” diyen Çam ayrıca, “Laiklik ülke için teminat. Bunda hiçbir çekince yok” diye konuşmuş.

Laikliği ülkenin teminatı olarak gören Selva Hanım’ın nasıl bir ülke ve gelecek tahayyülüne sahip olduğunu bilmiyoruz ama laikliğin olsa olsa bu ülkede zorbalığın, darbeciliğin, zulmün teminatı olabileceğini hatırlatıyoruz. 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum