1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yalana doymuyor, rezil olmak bilmiyor!
Yalana doymuyor, rezil olmak bilmiyor!

Yalana doymuyor, rezil olmak bilmiyor!

Ümit Özdağ yine yalanlarla Suriyelileri hedef aldı!

31 Mart 2022 Perşembe 11:55A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriyeliler konusunda her gün yalan ve kurgu içerikler paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Suriyelilerin Hatay'da bir genç kızı taciz ettiği iddiası da yalan çıktı.

Ümit Özdağ, dün gece yaptığı paylaşımla şu iddiaları dile getirmişti: “Antakya’da Suriyelilerin bir kızı taciz etmesi üzerine, kızın ailesinin de aralarında bulunduğu halk Suriyeli ailenin evine/iş yerlerine saldırdı. Olay yerine güvenlik güçleri sevk edildi. 3 Suriyeli hastaneye sevk edildi. Suriyelileri vatanlarına yollayın. Yoksa olaylar büyüyecek” 

"Suriyelileri yollayın yoksa olaylar büyüyecek" diyerek açıkça tehdit eden Özdağ toplumsal huzuru hedef alarak kaos çıkmasını istiyor. Özdağ gibilerine fırsat verilirse Türkiye'de barış ve güvenlik ortamının inşa edilmesi imkansız hale gelecek!

Özdağ'ın çok ciddi delil gerektiren iddiası  Uluslararası Medya Enformasyon Derneği Başkanı Aslan Değirmenci, Özdağ'ın tweetini alıntılayarak, "Ümit Özdağ, açık açık yalan söylüyor. Olayın aslı şu şekildedir. 14-15 yaşlarında Türk vatandaşı bir kız ile aynı yaşlardaki Suriye uyruklu çocuğun aralarında gönül ilişkisi bulunması ve birlikte parkta kızın ailesinin görmesi üzerine olay çıktığı. Olayın büyümediği, tarafların itidalli olması hususunda uyarıldığı ve herhangi bir yaralama veya mala zarar verme hususlarının gerçekleşmediği ve konunun kapandığı öğrenildi" ifadelerini kullandı.

Lise çağındaki çocukların anlamsız işlerini kendisine malzeme kılan Özdağ hakkında bürokrasi ve yargı hiçbir şey yapmadıkça bu tarz dezenformasyonlarla uğraşmaya devam edeceğiz! 

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum