1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Video oyunu Kiev'e hava saldırısı olarak sunuldu!
Video oyunu Kiev'e hava saldırısı olarak sunuldu!

Video oyunu Kiev'e hava saldırısı olarak sunuldu!

Video oyuncusunun paylaştığı video, CNN Türk'te Kiev'e hava saldırısı olarak sunuldu. Stratejik çözümleri ile alay konusu olan medya şaşırtmadı.

28 Şubat 2022 Pazartesi 15:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medyada bir video oyuncusu bir video oyununa ait bir içerik paylaştı. CNN Türk bu videoyu Kiev'e hava saldırısı olarak sundu. Üzerine yorumlar yapıldı.

Böyle bir atmosferde medyanın savaşlar, gündem, siyaset ve daha birçok konu üzerine sloganik stratejilerde bulunması "Ne kadar ciddiye alınabilir?" sorusu belirginlik kazandı. 

 

 

Türkiye'de milyonlarca insan hala akşam haberlerini izliyor, televizyon yorumcuları ile programlarını ciddiye alıyor ve düzenli bir şekilde izliyor, siyasi gündemini de bu araçlar üzerinden sunulan veriler ile şekillendiriyor.

İnternet kullanımı ve sosyal medya haberciliği her ne kadar gelişim gösterse de büyük kitlelere ulaşabilen etkisiyle televizyon iddialı konumunu korurken, bu tarz absürtlükler genç izler kitleler tarafından oldukça eleştiriliyor. 

Kitleler, televizyon içeriklerinin de kendisini geliştirmesini, yorumcularını yenilemesini, gündemi hızlı takip etmesini bekliyor. Ancak beklenen hala gerçekleştirilmiyor. Adeta bir alışkanlık haline gelen bu durumun televizyon izler kitlesi tarafından da kanıksandığı düşünülüyor. Oysa gündem hızla değişirken, gündeme yetişemeyen bir medya aracı, pasif kalarak yerini diğer medya araçlarına bırakmak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum