1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Vicdan sahipleri sesini çıkartmasın isteniyor!
Vicdan sahipleri sesini çıkartmasın isteniyor!

Vicdan sahipleri sesini çıkartmasın isteniyor!

Danimarka’da bir kadın Kur’an’a yönelik saldırganlığı engellemek isteyince polis tarafından darp edildi!

27 Temmuz 2023 Perşembe 15:10A+A-

HAKSÖZ HABER

Avrupa’da ırkçıların Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları her geçen gün artıyor. Danimarka ve İsveç’in sessiz kalmasından güç alan ırkçılar çocuksu bir merakla Kur’an yakıyorlar. Halbuki gerçekte yanan şey her fırsatta üstünlüğünü savundukları Batılı değerlerden başka bir şey değil!

Irkçıların saldırıları devam ederken bir yandan ise vicdan sahipleri hak ve özgürlükleri savunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir Hıristiyan, İslam düşmanı Momika’yı dükkanından kavmuştu.

Bu sefer ise Arapça konuşan bir kadın Kur’an’a saygısızlık girişiminde bulunan ırkçıları engellemek için canını dişine taktı. Kadın çabalarıyla Kur’an’ı ırkçıların elinden alırken polis ise kadına sert müdahalede bulundu ve kadının aldığı kitabı tekrar ırkçılara teslim etti. Danimarka polisinin bu tutumu İslam düşmanlığının devlet eliyle nasıl teşvik edildiğini kanıtlıyor.

Vicdan sahiplerine karşı gösterilen sert tavırla dünyada temel ahlaki ve insani hasletleri dile getirmek isteyen herkese göz dağı veriliyor. Müslümanlar ise burada öncelikli hedef olarak koyulmuş durumda. Her şart ve koşulda güzel örnekler olmaya ve ırkçı nefrete karşı gereken cevabı vermek zorundayız!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum