1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Van Gölü sahilinde kadınlar plajının açılması “laikleri” ürkütmüş!
Van Gölü sahilinde kadınlar plajının açılması “laikleri” ürkütmüş!

Van Gölü sahilinde kadınlar plajının açılması “laikleri” ürkütmüş!

Tuşba Belediyesi sadece kadınların girebileceği sahil bölgenin açılışını gerçekleştirdi.

07 Ağustos 2022 Pazar 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Van'ın Tuşba ilçesindeki Ayanis sahilinde düzenlenen kadınlar plajı, törenle hizmete sunuldu. Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’ın "Sahil kesiminden kadınlarımızın da faydalanmasını sağladık" sözleri sol-Kemalistleri öfkelendirmiş.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mehmet Özhaseki’nin de açılışa katılması sebebiyle Cumhuriyet “haremlik-selamlık plaj” dediği mekan üzerinden yine birilerini hedef göstermiş. Mehmet Özhaseki açılışta şunları dile getiriyor:

"Türkiye'de bir vesayet rejimi vardı. Sadece başörtü sorunu değil, doğuda bir vatandaşımız 'Kürt'üm' diyemiyordu. Dilini konuşamıyor, türküsünü söyleyemiyor ve propagandasını yapamıyordu. Alevi vatandaş, 'Aleviyim' demekten çekiniyordu. Üniversitelerde başörtülü kızlarımız rahatça tahsillerini yapamıyordu. Çok şükür bunlar geride kaldı. … Biz kendi içimizde çalışacağız ve gayret edeceğiz. Daha iyi işler yapacağız ve daha da güçlü olacağız. Birliğimizden ve beraberliğimizden Allah'ın izniyle taviz vermeyeceğiz."

Kadınlarla erkeklerin mahremiyet sınırları aşan ortamlarda bir arada bulunması sol-Kemalistler için değişmez bir öncelik anlaşılan! Mahremiyeti aşındırmak ve insanı hayvanlardan da aşağı bir seviyeye düşürmek isteyenler ahlaksızlığın yaygınlaşmasından medet umuyorlar! Esfel-i safilin böyle bir şey olsa gerek!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum