1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Un Değirmeni İçin Bir Kermes de Eynesil'den
Un Değirmeni İçin Bir Kermes de Eynesilden

Un Değirmeni İçin Bir Kermes de Eynesil'den

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği, Un Değirmeni Kampanyası için kermes düzenledi.

09 Mayıs 2013 Perşembe 13:20A+A-

Özgür-der Eynesil Temsilciliği, geliri ‘Suriye’de Un Değirmeni Kuruyoruz!’ kampanyasına aktarılmak üzere “Ekmeğimizi Suriyeli Yetimlerle Bölüşüyoruz!” sloganıyla bir kermes düzenledi.

Giresun’un Eynesil İlçesinde “Özgür-Der Eynesil Temsilciliği” tarafından Suriyeli çocuklara destek olmak için ilçeye bağlı Yusuf Dede cad. Tayyip Okur Apt. Eski Cami Yanında kermes düzenledi.

Özgür-der Eynesil Temsilciliği, Suriyeli Çocuklar yararına düzenlediği kermeste Suriye’de ki insanlık dramını gözler önüne seren resim sergisi gösterimi de yaptı.  

Eynesil Özgür- der Temsilcisi Şükrü Uzun kermesİ düzenlemekteki amaçlarını, Suriyede zulmü yaşamış ve yaşamaya devam eden Suriyeli çocuklarla ekmeklerini paylaşmak adına kermes düzenlediklerini söyledi. Etkinliklerden elde edilen gelirle de  “Suriye’de Un Değirmeni Kuruyoruz”  kampanyasına katkı sağlamak istiyoruz diye konuştu.

Uzun “Ayrıca “Suriyeli Çocuklarla Dayanışma Günleri” dolayısıyla Ekin Çocuk’un yayınladığı “Suriye Günlüğü” başlıklı renkli ve resimli bir çocuk dergisi çıkartıldı. “Suriye Günlüğü” kermesi boyunca en az 5 TL’den satılacak ve elde edilen gelir de “Un Değirmeni Kampanyası”na ilave edilecektir. Tüm duyarlı kardeşlerimizi yapılan etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Haksöz-Haber

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(9).jpg

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(5).jpg

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(8).jpg

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(2).jpg

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(3).jpg

suriye_un_degirmeni_kermes_eynesil-(6).jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum