1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ümit Özdağ'ın hedef gösterdiği Afgan market ismini değiştirdi
Ümit Özdağ'ın hedef gösterdiği Afgan market ismini değiştirdi

Ümit Özdağ'ın hedef gösterdiği Afgan market ismini değiştirdi

Irkçı paylaşımlar ve nefret söylemlerinde bulunan Ümit Özdağ’ın hedef gösterdiği Afgan market ismini Armağan market olarak değiştirdi.

26 Ağustos 2021 Perşembe 16:47A+A-

HAKSÖZ HABER

Ümit Özdağ’ın ırkçı saiklerle hedef tahtasına oturtmak istediği Afganlara ait olduğu belirtilen, “Afgan Market” isimli işyeri adını “Armağan Market” olarak değiştirdi.

Ümit Özdağ’ın hedef göstermesi sonrası birkaç gün işyerini açamayan M.S, "Afgan" olan marketinin ismini "Armağan" olarak değiştirerek, tabelalarını yeniledi.

Marketi 3 ay önce açan M. S. kendisine ya da marketine karşı bir tepki olmadığını ancak tedbirden işyerinin ismini değiştirdiğini ifade etti.

Kırşehir'de esnaflık yapan M. S. sosyal medyada iş yerinin fotoğrafı paylaşılıp hedef gösterilince işyerini açamamıştı. Marketinin ismini değiştirmek zorunda bırakılan esnafın tehdit edilip edilmediği ise bilinmiyor.

Ümit Özdağ adlı ırkçı siyasinin ise Arapça isimle kurduğu “Zafer Partisi” ismini değiştirecek mi merak ediliyor?!

Türkiye’deki göçmen ve sığınmacıları hedef göstererek nefret ve ırkçı atmosferi körükleyen Ümit Özdağ’ın provokasyonları neticesinde birçok insan mağdur olurken Özdağ’ın ise iştahı ve cesareti artıyor.

“Irkçılığının yanına kar bırakıldığı, hakkında soruşturma dahi açılmayan ırkçı siyasilerin sosyal medyada terör estirmesine daha ne kadar sessiz kalınacak?” sorusu akıllarda kalmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum