1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. TikTok rezilliklerine bir son verilsin artık!
TikTok rezilliklerine bir son verilsin artık!

TikTok rezilliklerine bir son verilsin artık!

Sahilde iftar yapmak için hazırlananlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinletip oruç bozduran bir kişi videoyu TikTok’ta paylaştı!

08 Nisan 2022 Cuma 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medya platformlarının kullanımı her zaman tartışma konusu oluyor. İnsanlığın iletişiminin hızlanmasına vesile olduğu düşünülen bu platformların insanların birbirini anlamasına ne kadar katkı sunduğu ise çok tartışmalı!

Sosyal medyada ortaya çıkan kültürün düşmanca ve nefret dolu olduğunu söylemek mümkün. Mülteci düşmanlığından ırkçılığa oradan İslamofobiye kadar varan birçok hastalıklı yaklaşımın membaı haline gelen bir ortamdan bahsediyoruz.

Bunların içinde en sorunlusu da şüphesiz TikTok. Son olarak yaşanan rezillik ise her şeyin eğlence unsuru haline getirilebildiğini gösteriyor. Sahilde iftar yapmak için hazırlananlara vaktinden önce hoparlör ile ezan sesi dinletip oruç bozduran bir kişi videoyu TikTok’ta paylaştı!

Epey tepki de çeken videoyu binlerce kişi izledi. İnsanlara oruç bozdurmak için organizasyon yapan genç yaşındaki şahsın videoyu çekerken epey güldüğü görülüyor.

Sosyal medyanın sunduğu özgürlükler dünyasından her şeyin gideri var. Ya bu tarz içeriklere alışacağız ya da bu platformlardan nesilleri kurtarmanın bir yolunu bulacağız! Başka bir tercihimiz yok maalesef…

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum