1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. The Economist’ten alçakça haber: Gazze'de çocuk ölümlerinin sebebi yüksek doğurganlık
The Economist’ten alçakça haber: Gazze'de çocuk ölümlerinin sebebi yüksek doğurganlık

The Economist’ten alçakça haber: Gazze'de çocuk ölümlerinin sebebi yüksek doğurganlık

Batı medyası işgalci İsrail’in katliamlarını örtmek için sınırları zorlayan senaryolara imza atıyor. Bunlardan İngiliz The Economist, katil İsrail’in Gazze’deki çocuk katliamlarını Filistinli kadınların yüksek doğurganlık oranına bağladı.

04 Kasım 2023 Cumartesi 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze’de artarak devam eden barbarca saldırılarında 3 bin 826’sı çocuk, 2 bin 405’i kadın olmak üzere 9 bin 227 Filistinli şehit edildi, en az 23 bin kişi de yaralandı.

Alçak saldırılar vicdan ehli insanlar tarafından tüm dünyada lanetlenirken, Batılı yöneticiler ve medyası Siyonistleri aklamakla meşgul.

Bunlardan İngiliz The Economist vahşeti meşrulaştırmak adına alçakça bir haber yayımladı. "Neden Gazze'deki kurbanların çoğu çocuk" başlıklı bir grafik haberle adeta İsrail'in çocuk katliamına kılıf uydurdu.

İsrail'in adının bile geçmediği haberde, Gazze’de İsrail tarafından öldürülen 10 bin civarındaki Filistinlinin yüzde 40’ının çocuk olmasının nedenini “doğum oranının yüksek olması nedeniyle çocuk nüfusunun çok fazla olmasına” bağlanma utanmazlığı sergilendi.

The Economist, ayrıca ölü sayısının abartıldığını öne sürdü.

HABERE YORUM KAT