1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Tatvan Özgür-Der Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinlik Programı Düzenlendi
Tatvan Özgür-Der Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinlik Programı Düzenlendi

Tatvan Özgür-Der Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinlik Programı Düzenlendi

Tatvan Özgür-Der yaz Kur’an kursu yıl sonu etkinlik programı düzenledi.

30 Ağustos 2019 Cuma 15:23A+A-

Tatvan Özgür-Der yaz Kur’an kursu yıl sonu etkinliğini yaptı. 24 Haziran 2019 tarihinde itibaren derslere başlayan yaz Kur’an kursu, Tatvan belediyesi fuar kongre merkezinde düzenlenen programla sona erdi. Kurs boyunca 120 öğrenciye Kur’an’ı Kerim dersleri birlikte ahlak, siyer, değerler eğitimi, satranç, bilgisayar, yüzme ve spor dersleri de verildi. Programa öğrenci velilerinin yoğun ilgisi vardı. 

toplu2.jpg

ikizler.jpg

 

Tatvan belediyesi fuar kongre merkezinde düzenlenen programı Recep Hayran sundu. Program Özgür-Der yaz Kur’an kursu öğrencisi Yahya Tülay ‘ın okuduğu Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Tatvan Özgür-Der adına yaz Kur’an Kursu yöneticisi Sinan Kıranşal selamlama konuşması yaptı.

Kıranşal, yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem azabından nesillerimizi korumak ve nesilleri vahyi ile  buluşturmak adına yapılan tüm çalışmaların değerli  ve anlamlı olduğunu belirtti. ‘‘Çocuklar bizlere Allah’ın birer hediyesi ve emanetidir. Anne ve babalar olarak bu emanete sahip çıkmak ve korumak  zorundayız. Modern çağın tüm kirlerinden çocuklarımızı ancak vahyi ile eğiterek yetiştirebiliriz.’’ dedi.

 

toplu-kiz2.jpg

toplu-erkek-2.jpg

 

Programda yaz boyunca yapılan çalışmaları anlatan slayt gösterimi yapıldı. Kız ve erkek öğrenciler Kur’an’ı Kerim’den sureler okudu. Ayrıca hadis, dua ve şiir etkiliğinin yanında  erkek öğrencilerin hazırladığı koro çalışması ilgiyle izlendi. Programda öğrencilere kursa katılım  ve Kur’an’a geçiş belgeleri takdim edildi. Bunun yanı sıra Kur’an’ı Kerime geçen öğrenciler adına yaş pasta kesildi.

 

res.jpg

erk-.jpg

 

Program yapılan dua ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum