1. HABERLER

  2. HABER

  3. Suriyeli Yetimlerle Ramazan'ın İlk Günü
Suriyeli Yetimlerle Ramazan'ın İlk Günü

Suriyeli Yetimlerle Ramazan'ın İlk Günü

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenci, Suriyeli çocuklar ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

19 Haziran 2015 Cuma 08:50A+A-

Allah Sizden Razı Olsun Gençler!

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde eğitim gören 20 öğrenci, aralarında topladıkları paralarla Suriyeli yetim çocuklar ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

Suriyeli Yetimler Okulu’nda düzenlenen yemeğe, Kilis kent merkezinde yakınlarıyla barınan 350 Suriyeli yetim çocuk katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Sedat Işıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı’nın ilk iftarında Suriyeli yetim çocuklarla bir arada olmak istediklerini söyledi.

“Suriye’deki Savaşın Bir An Önce Bitmesini İstiyoruz”

Bir ay boyunca arkadaşlarıyla para biriktirdiklerini dile getiren Işıklar: ''Suriyeli mağdur çocuklara ve kimsesizlere yardımcı olmak istedik. Bugün amacımıza ulaştığımız için çok mutluyuz.'' dedi.

Yemeğe yetimlerle yaklaşık 700 kişinin katıldığını ifade eden Işıklar, Suriye'deki savaşın bir an önce bitmesini ve Suriyelilerin yurtlarına dönmesini diledi.

“Suriyeli Yetimlerle Bir Arada Olmaktan Mutluyuz”

Ömer Faruk Kutluca da Suriyeli yetim çocuklara Ramazan Ayı’nın ilk gününde düzenledikleri yemeğe bazı vatandaşların da katkı sunduğunu ifade etti.

İşletme Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Yasemin Özdemir ise Suriyeli yetimlerle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT