1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Suriyeli işçi Basil Zerzur’a saldırana ev hapsi cezası verildi
Suriyeli işçi Basil Zerzur’a saldırana ev hapsi cezası verildi

Suriyeli işçi Basil Zerzur’a saldırana ev hapsi cezası verildi

Adana’da Suriyeli işçi Basil Zerzur'a saldıran S.K. gözaltına alınıp adliyeye çıkarıldı. S.K sadece ev hapsi ile cezalandırıldı!

09 Ekim 2020 Cuma 13:10A+A-

Adana’da Basil Zerzur isimli mültecinin saldırıya uğramasının ardından saldırganlardan S.K. gözaltına alınıp adliyeye çıkarıldı. Saldırıda ağır şekilde yaralanan Basil Zerzur dahil 5’i mülteci 6 kişinin müşteki sıfatıyla ifadesi alındı. Savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından “Kasten yaralama” suçundan  tutuklama talebi ile 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen S.K., ev hapsi ile adli kontrol altına alındı.

S.K., kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti

Şüpheli S.K. ise ifadesinde işyerinde Suriyeli bir şahıs ile tartıştığı için tartıştığı kişinin abisi tarafından sıkıştırıldığını ve işyerindekilerin araya girdiğini iddia etti. S.K ifadesinde servisteki Suriyeli mültecilerin kendisini sürekli sözlü taciz ettiğini ve araçtan inmek üzereyken küfür ettiklerini iddia etti. Sopalarla toplanan 15 kişiyi “Etraftan ayırmaya gelenler” olarak tanımlayan S.K. “Araçtan inerken dayanamadım, önde oturan, ismini bilmediğim, işyerinde tartışmış olduğum kişiyi ittim. Ben bunu iteklemem üzerine serviste bulunan diğer kişiler bana saldırdı. Serviste bulunan 4 bayan 2 erkek şahıs bana sözlü veya fiziki saldırıda bulunmadılar. Bunun üzerine kavga çıktı. Etraftan bizi ayırmaya gelen vatandaşları tanımıyorum. Etraftan gelenler bizi ayırıp beni uzaklaştırdılar” diyerek kendisinin Zerzur’dan şikayetçi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT