1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil!
Sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil!

Sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Melike Şahin konserini iptal etmiş. Ancak mesele bununla sınırlı değil…

15 Haziran 2023 Perşembe 13:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Katıldığı ödül töreninde sapıklığın savunuculuğuna soyunan “şarkıcı” Melike Şahin'in 22 Temmuz'da Bursa'da düzenleyeceği konser, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.

Süleymanpaşa Belediyesi’ne gösterilen tepkiler anlaşılan o ki Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gözlerini açmış. Cinsi sapkın, ahlaksız, gayrımeşru ilişkiler içerisindeki tiplere kol kanat germekten geri adım atmak zorunda kalmışlar. Ancak mesele bir konserin iptal edilmesiyle sınırlı değil…

Esas konu AK Partili belediyelerin niçin böyle isimlere hem de astronomik rakamlarla destek olduğudur. AK Partili belediyelerden kazandıkları paralarla kendilerine meşruiyet sağlayan Melek Mosso, Melike Şahin gibi utanmazlar her fırsatta muhafazakar-dindarların değerlerine sövüyorlar!

İşin özeti sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil! Sorun sizin “festival” anlayışınızda!  Fahşa, içki, çıplaklık vb. haramlar “festival” adı altında olağanlaşıyor. İdareciler ise “toplum bunu istiyor” diyerek olsa gerek popülizm adına bu işlere girişiyorlar. Sormak istiyoruz:

Melike Şahin’in sapkınlara olan desteği dün mü başladı? Bu ve benzeri kimseler zaten yaşantılarıyla o belediye başkanlarını makamlarına getiren insanların değerlerine düşmanlar. Hulasası çağırmasaydınız iptal etmek zorunda da kalmazdınız!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum