1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol örgütlerin ruhunda zorbalık var!
Sol örgütlerin ruhunda zorbalık var!

Sol örgütlerin ruhunda zorbalık var!

AK Parti adına broşür dağıtan gençlere sol tandanslı bir grup zorbalık ederken kayda alındı. Üstelik video kaydını yine sol grup gerçekleştirdi. İğrenç ve zorba tavırlarını kayda alan sol gruba sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

01 Şubat 2022 Salı 20:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın paylaştığı görüntülere göre sol tandanslı bir grup AK Parti adına broşür dağıtan gençlere zorbalık ederken videoya kaydedildi.

Sol seküler kesimin ifade özgürlüğü adı altında her türlü çirkinliği sergilediği biliniyor. Üstelik aynı sol seküler kesimler kendilerini “İfade özgürlüğüme engel oluyorsunuz” diyerek savunmaya çalışırken çelişkili görünümleriyle de toplumda rahatsızlık uyandırıyor.

Sol seküler cenahın ifade özgürlüğüne karşı takındığı tutum çelişkili bir ideolojiyi yansıtmaktan da öte bunalıma saplanmış bir ruh halini yansıttığı yorumlarıyla karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları, sözde tepkilerini bağırarak ve zorbalık ederek dile getirmeye çalışan sol seküler kesime yorumlarıyla tepki gösterdi.

Her daim sokakları esir alan ve sokakları kendilerinin alanları ilan eden sol grupların hukuka aykırı zorbalıkları için harekete geçilmeli.

Düzeltme: Olayın 2015 yılında Muğla'da yaşandığı ortaya çıktı. Savcı Sayan'ın olayı yeni yaşanmış gibi paylaşması sonucu birçok kişi gibi bizlerde ilgili görüntüleri tam analiz edemeden servis ederek okuyucularımıza yanlış bir bilgiyi ilettik. Tüm okurlarımızdan özür dileriz.

 

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum