1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir”
“Sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir”

“Sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir”

Adam yaralayan bıçaklı tiktoker’in karakolda video çektiği iddia edildi. Bıçaklı yaralama olayının faili, saldırının ardından tiktok videosu çekti. Yozlaşmanın cinayetlere kadar vardığı modern hayatta video çekmek, vazgeçilmezlerden mi oldu?!

29 Aralık 2021 Çarşamba 12:16A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Büyükçekmece’de laf attıkları iddiasıyla iki genç ve arkadaşları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddete dönüştüğü olayda bıçak çeken 16 yaşındaki genç, 17 yaşındaki Doğu Türkistanlı gencin kalbine bıçak sapladı.

Bıçaklı saldırgan ve yanındaki arkadaşı daha sonra gözaltına alındı. Bıçakla adam yaralayan genç, olay sonrası “iddiaya göre karakol içerisinde” tiktok videosu çekti.

Videoda bıçaklı saldırgan, "Sizce ben adam vurduktan sonra karakolda tiktok çekmiş miyimdir" dedi.

Bıçaklı tiktoker’in ifadesi alındıktan sonra nöbetçi hakimlik kararı ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralanan gencin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Tiktok videoları oluşturmanın ailelerin sıradan gündelik hallerine dahil olduğu dünyada, ‘ilgi çekmek ve izlenebilir olmak için yapılmadık şey kalmadı’ dediğimiz her gün yeniden yanılıyoruz.

Adam yaralama olayının ardından dahi ün ve şöhret arzusu peşinde koşan gençlerin bu eylemlerinin geldiği nokta insanlığı düşündürtmeli değil mi?

 

bicakli-saldiri-tiktok.jpg

bicakli-saldiri-tiktok-2.webp

HABERE YORUM KAT

2 Yorum