1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonizm’i aklamak için hiçbir fırsatı kaçırmamak…
Siyonizm’i aklamak için hiçbir fırsatı kaçırmamak…

Siyonizm’i aklamak için hiçbir fırsatı kaçırmamak…

Fatih Altaylı, Siyonist işgal çetesinin maharetlerini öve öve bitirememiş…

16 Nisan 2024 Salı 17:15A+A-

HAKSÖZ HABER

7 Ekim’deki Aksa Tufanı ile Siyonist çete tarihinin en büyük hezimetini yaşadı. Sonuçları ne olursa olsun Aksa Tufanı dünyadaki tüm Siyonistlere kurdukları işgal rejiminin elbet bir gün tarihe karışacağı mesajını çok net bir şekilde vermişti.

Bunun farkında olan Tel Aviv rejimi ise öfkesini kusarak mağlubiyetini ört bas etme yoluna gitti. Yedi aylık sürece böyle gelinirken Gazze direnişi sayesinde bütün dünya zulme karşı tavır almanın ne demek olduğunu hatırladı. Milyonlarca insan düzenledikleri gösterilerle vicdan kalesini tahkim ettiler. Sayıları az da olsa bazıları ise Siyonist çetenin mihmandarlığını üstlenmeye devam ediyorlar.

Olayların başlangıcında meseleyi Aksa Tufanı’nın meşruiyetine bağlayarak Hamas ile terör ilişkisi üzerinden giden dezenformasyon ordusu yüzlerce asılsız iftira üreterek kendilerince algı oluşturmaya çalıştılar. Türkiye’de ise bu işin başını çeken isimlerden birisi hiç şüphesiz Fatih Altaylı’ydı.

Altaylı yedi ayın sonunda artık doğrudan Hamas’ı hedef alamıyor. Zira Siyonistlerin katliamları öyle bir hal aldı ki kimse “mağdur İsrail” kartını oynamaya cesaret bile edemiyor. Fatih Altaylı bu şartlar altında yine Siyonizm’i aklamanın bir yolunu bulmuş.

Katıldığı programda Siyonist işgal çetesinin maharetlerini öve öve bitiremeyen Altaylı, işgal rejimi ile hukuk kavramını birlikte zikrederek “İsrail halkının aydın bir halk” olduğunu söylüyor.

Altaylı’nın arkaik modernleşme anlayışına göre “Ortadoğulu” dahi olsa Siyonistler aydınlanmış bir halk olarak gözükebilir ve doğal olarak Altaylı bunu Siyonizm’i aklamak için bir fırsat olarak görebilir. Ancak dünya halkları Siyonist çetenin ve Siyonistlerin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor! Siyonizm’i temize çıkarmak için komik durumlara düşen utanmazların boşa çabalamasına gerek yok!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum