1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist sözcüyü ekrana çıkaran Sözcü TV’ye soğuk duş
Siyonist sözcüyü ekrana çıkaran Sözcü TV’ye soğuk duş

Siyonist sözcüyü ekrana çıkaran Sözcü TV’ye soğuk duş

Aksa Tufanı operasyonu ve İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanının tartışıldığı Sözcü TV’deki programda İsrailli bir öğretim görevlisi çocuk katliamını savundu. TV sunucusu, Siyonist konukla olan bağlantıyı kesmek durumunda kaldı.

13 Ekim 2023 Cuma 10:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türk solu, sanki İsrail barbarlığıyla yeni tanışıyor. Sözcü TV’de Hamas’ın operasyonları ve İsrail’in saldırılarının tartışıldığı programa Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak da davet edildi. Siyonist konuk canlı yayında İsrail'in katliamlarını savundu. Hamas’ın İsrailli çocukları kesip biçtiği yalanını tekrarlayarak mağduru oynayan Cohen Yanarocak, hemen ardından “Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?” sözlerini kullandı.

Serap Belovacıklı’nın moderatörlüğünü yaptığı; İsmail Saymaz, Ünal Atalay ve Deniz Zeyrek'in de konuk olarak katıldığı programda dile getirilen bu skandal ifadeler, Belovacıklı, Saymaz ve Zeyrek’in tepkisiyle karşılaştı.

“Kesip biçmeyelim mi?”

Sözcü TV ekranından “Bize roket atana biz gül mü atalım? Bizim çocuğumuzu kesip biçeni biz kesip biçmeyelim mi?” gibi şeklinde barbar sözler sarf eden Cohen Yanarocak, stüdyoda soğuk duş etkisi yarattı. İsrail vahşetiyle sanki ilk defa tanışan diğer konuklar, Yanarocak’a tepki gösterdi ve Siyonist konuk, moderatör tarafından yayından alındı. Ancak İsrail propagandası yapacağı bilinen böyle bir ismin neden ekrana çıkarıldığı yönünde Sözcü TV’ye sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

Hamas’a bağlı İzzeddin el-Kassam birliklerinin “Aksa Tufanı” operasyonu dâhilinde 40 İsrailli bebeğin kafasını kestiğine ilişkin birtakım Siyonist propagandalar, herhangi bir delil gösterilemeyince bizzat İsrail işgal ordusunun kaynakları tarafından yalanlanmak durumunda kalmıştı. Öyle ki ABD Başkanı Joe Biden da bu propagandaya katılmış; hatta dünya kamuoyunun gözünün içine baka baka “Bebeklerin kafasının kesildiği videoları izledim.” şeklinde konuşmuştu. Biden’ın bu sözleri de Beyaz Saray tarafından açıkça yalanlanmıştı.

Türkiye kökenli olan Cohen Yanarocak, Siyonistlerin işgal ettiği topraklarda yaşıyor ve Tel-Aviv Üniversitesinde öğretim görevlisi.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum