1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyasilerin emekli amirallerin bildirisine tepkileri
Siyasilerin emekli amirallerin bildirisine tepkileri

Siyasilerin emekli amirallerin bildirisine tepkileri

Darbe heveslisi emekli amirallerin bildirisine karşı siyasetin tepkisi ne oldu?

04 Nisan 2021 Pazar 15:32A+A-

HAKSÖZ HABER

Emekli amirallerin gece yarısı yayınladıkları bildiriye bakanlar ve bir çok siyasi tepki gösterirken muhalefetteki bazı siyasetçilerin henüz bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Emekli amiralerin yayınladığı bildiriye karşı Meclis Başkanı, bakanlar, Ak Parti yetkilileri, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın gösterdikleri sert tepkilerin yanı sıra MHP lideri Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, BBP lideri Mustafa Destici, İyi Parti’den Yavuz Ağıralioğlu da bildirinin kabul edilemez olduğunu yaptıkları açıklamalarla ortaya koydular.

Yine İyi Parti’den Aytun Çıray, partileşmek üzere olan Memleket Hareketi’nin lideri eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gibi darbe heveslisi mütekait amirallere destek çıkan siyasetçiler de vesayet ve darbe özlemlerini tarihe not düşmüş oldular.

Bir de henüz bir açıklama yapmayarak sessizliğini koruyanlar var tabii. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti lideri Meral Akşener, HDP’li yetkililer ve Deva Partisi’nin lideri Ali Babacan'ın emekli amirallerin aba altından sopa gösteren bildirisine dair henüz bir açıklamaları bulunmuyor.

-001.jpg1-170.jpg2-212.jpg4-121.jpg

5-082.jpg

7-060.jpg

6-074.jpg

untitled-4-005.jpg

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum