1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sinan Oğan'ın çirkin üslubu
Sinan Oğan'ın çirkin üslubu

Sinan Oğan'ın çirkin üslubu

Cumhur ittifakına katkısının olup olmadığı belirsiz olan Sinan Oğan'ın, sosyal medya hesabından yayınladığı ve HÜDA PAR Başkanı Yapıcıoğlu'na şahsına karşı çirkin üslubu tepki topladı.

29 Mayıs 2023 Pazartesi 22:41A+A-

Yeşil Sol Parti adıyla sosyal medyada yapan bir kullanıcı HÜDA PAR Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Sinan Oğan'ın el ele tutuştuklarını gösteren montajlı bir fotoğrafını paylaştı.

Fotoğraf, seçim sonuçları sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'de yaptığı zafer konuşmasından sonra Cumhur İttifakı temsilcilerinin hep beraber el ele tutuştuğu sahneden alınmış. Zekeriya Yapıcıoğlu'nun yanında bulunan kişi BBP Başkanı Mustafa Destici idi. Oğan'ın yanındaki ise DSP lideri Önder Aksakal. Montajlı fotoğrafta Oğan ile Yapıcıoğlu'nun ele ele tutuştuğu gösterilmişti. Oldukça amatör bir şekilde yapılan montajlı fotoğraf buna rağmen sosyal medyada çok konuşuldu.

Esas mesele ise bu montajlı fotoğraflarla ilgili aleyhinde yapılan yorumlardan sonra Sinan Oğan'ın Twitter hesabından bir mesaj paylaşmasıydı. "Nezaketli" biri olduğu ifade edilen Oğan, mesajında Yapıcıoğlu'nun ismini dahi zikretmedi ve ondan "bu" diye bahsetti.

Kazanan ata oynayarak ve belirsiz denecek kadar bir katkıyla Cumhur İttifakı arasında yerini alan Oğan'ın minnet duyacağı bir yerde ortağından utanan tavır takınması ve nezaket sınırlarının dışına çıkması tepki topladı.

İşte Oğan'ın paylaştığı mesaj:

"Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?"

untitled-6-005.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

9 Yorum