1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Şimdi değilse ne zaman?
Şimdi değilse ne zaman?

Şimdi değilse ne zaman?

Fetih İnsani Yardım Derneğinden Gazze ile dayanışma çağrısı: Şimdi değilse ne zaman?

17 Mayıs 2021 Pazartesi 18:49A+A-

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgalcilerin geride bıraktığımız Ramazan ayında; önce Şeyh Cerrah Mahallesi ardından Mescid-i Aksa’ya dönük başlattığı işgal ve saldırılar Filistin’in birçok bölgesine yapılan yoğun bombardımanlar ile devam etti. Saldırılar sonucu 200’ün üzerinde Filistinli şehit olurken yüzlercesi de yaralandı. Ayrıca Filistinlilere ait pek çok ev oturulamaz hale geldi.

Pek çok ülkenin ve uluslararası örgütün saldırılara göz yumduğu, hatta işgale destek verdiği bir ortamda, Fetih İnsani Yardım Derneği olarak bağışçılarımızın emanetlerini Filistin’e ulaştırıyoruz. Gazze şeridinin güneyinde yer alan Han Yunus bölgesinde evsiz kalan ailelere gıda ve yemek dağıtımlarımız bu süreçte artarak devam ediyor.

Özellikle son günlerde saldırı altında temel ihtiyaçlara erişimin zorlaştığı Filistin’de kardeşlerimizin en azından acil sıkıntılarını gidermek için destek çağrısında bulunuyoruz.

“Şimdi değilse ne zaman?” başlığı altında başlatılan kampanya ile Filistin’e Sıcak Yemek (25₺), Yazlık Battaniye (50₺), Hijyen Paketi (125₺) ve Gıda Kolisi (210₺) ulaştırıyoruz.

 

feti-insani-yardim-gazze-1.jpeg

 

Fetih İnsani Yardım Derneği Başkanı Yılmaz Bulat kampanyaya dair yaptığı açıklamada Filistin’de canları pahasına direnen insanların temel ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması gerektiğini ifade ederek “Filistinli kardeşlerimiz on yıllardır Aksa ve Kudüs nöbetinde, her gün ölüyorlar ama direnişten vazgeçmiyorlar. En azından sıkıntıların arttığı bu süreçte onlara verdiğimiz desteği de artırmalı ve yaralarını bir nebze sararak yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz.” dedi.

Bulat, Fetih İnsani Yardım Derneği’nin bölgede uzun süredir yardım çalışmaları yaptığını hatırlatarak, bağışçıların yardımlarının ihtiyaç sahibi ailelere titizlikle ulaştırıldığının altını çizdi.

feti-insani-yardim-gazze-4.jpeg

 

Filistinli Müslümanlardan gelen video,

 

feti-insani-yardim-gazze-3.jpeg

feti-insani-yardim-gazze-2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT