1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sevgi kelebeği nasıl eşek arısına dönüştü?
Sevgi kelebeği nasıl eşek arısına dönüştü?

Sevgi kelebeği nasıl eşek arısına dönüştü?

Bir zamanlar farklı çevreleri bir araya getiren isim olarak tanıtılan Haydar Ergülen artık sosyal medyada nefret kusuyor!

10 Aralık 2021 Cuma 15:37A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti iktidarının ilk yıllarından beri muhafazakar-dindar çevreler tarafından çeşitli etkinliklere davet edilen Haydar Ergülen sol cenahtan gelen bir isim. Sürecin başından beri daha “dengeli” bir görüntü vermeye çalışan Ergülen artık böyle bir şeye ihtiyaç duymuyor anlaşılan.

Bir solcu olarak zamanında MHP’li Bartın Belediyesinin etkinliğine dahi davet edilmiş bir insandan söz ediyoruz. Her devrin kazananı Haydar Ergülen bir zamandır ise geçmişte var olan yumuşak üslubunu değiştirdi. Artık açıktan hakaretler edebiliyor.

basliksiz-069.jpg2-259.jpg3-184.jpg

Haydar Ergülen’in bu şekilde tavır değiştirmesini sağlayan şey nedir? AK Parti iktidarının kültür-sanat etkinliklerinden “faydalanan” Ergülen’in işi ticarete döktüğü kesin. İş ticaret olunca siyasetteki değişiklikleri de yakından takip etmeniz gerekiyor.

whatsapp-image-2021-12-10-at-12-18-30.jpeg

Şair mi yoksa işportacı mı olduğu belli olmayan Ergülen belli ki muhalefetin 2023 seçimlerinden galibiyetle ayrılacağını düşünüyor. 2023’de ne olur bilemiyoruz ama Haydar Ergülen’i sevgi kelebeğinden eşek arısına dönüştüren hırslarının esiri olduğuna zerre şüphe yok! Ergülen sadece bir örnek. Geri kalan sol-sekülerleri siz düşünün…

HABERE YORUM KAT

2 Yorum