1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Şebbiha Tolga Sağ’ın Kitabında Pınar Fidan ‘Pislik Soytarı’, Enver Aysever ‘Gazeteci’ymiş!
Şebbiha Tolga Sağ’ın Kitabında Pınar Fidan ‘Pislik Soytarı’, Enver Aysever ‘Gazeteci’ymiş!

Şebbiha Tolga Sağ’ın Kitabında Pınar Fidan ‘Pislik Soytarı’, Enver Aysever ‘Gazeteci’ymiş!

Sahne aldığı bir programda mizah yoluyla Alevilik eleştirisi yapan ve kendisi de bir Alevi olan Pınar Fidan’ı linç kampanyasına Tolga Sağ isimli Şebbiha da katıldı. Şebbiha Tolga’nın İslami değerleri aşağılayan Enver Aysever’i sahiplenmesi ise şaşırtmadı!

21 Mart 2020 Cumartesi 14:07A+A-

HAKSÖZ-HABER

Fanatizmin gözü kör. Sahibini öyle bir çelişki yumağına sürükler ki bunun farkında olamayacak derecede körleştirir. Üstelik babanız gibi şarkıcı, türkücü olmanız, “sanatçı” vasfını taşımanız sizi bu virüsten korumaya yetmiyor. Bunun tipik örneklerinden birisi de şüphesiz mezhepçi fanatizmin şu aralar iyice gözünü döndürdüğü Tolga Sağ isimli şahıs.

Esedçi bir Şebbiha olan ve kendisini bile isteye mezhepçilik virüsüne sonuna kadar kaptıran Tolga Sağ geçtiğimiz günlerde sahne aldığı bir programda Alevilerin çelişkilerini mizah konusu yapan ve kendisi de bir Alevi olan Pınar Fidan’a yönelik sosyal medyada start verilen linçte yerini almakta gecikmemiş. Yine bir Aleviden bile olsa eleştiriye karşı son derece tahammülsüz ve de hırçın olduğunu bir kez daha ortaya koyan Tolga Sağ da kendisini mezhepçi fanatizm virüsüne kaptırmış çoğu kimse gibi çelişkiden kurtulamıyor tabi. Çelişkiden kurtulamaması bir yana içine düştüğü çelişki yumağını fark edemeyecek kadar körleşmiş. Nitekim Pınar Fidan’ı “pislik soytarı” ilan eden aynı Tolga Sağ, İslami değerlere ve Müslümanlara yönelik düşmanlığını en galiz küfürlerle ortaya koymaktan çekinmeyecek derecede pisliğin dibini bulmuş bir şahsı, Enver Aysever’i sahiplenmekten ve “gazeteci” olarak taltif etmekten geri kalmadı.

İşte Şebbiha Tolga’nın Pınar Fidan ve Enver Aysever twitleri:

7551-001.jpg

7552-001.jpgÇelişkisi Paçalarından Dökülen Şebbiha Tolga’ya Takipçileri de Dayanamadı!

En önce takipçileri Tolga Sağ’ın riyakârlığını, mezhepçi fanatizmini ve saygısız-saldırgan ideolojik duruşunu kınamak için sıraya girdiler.

Tolga Sağ’ın mezhepçi fanatizminden kaynaklanan çirkinlikleri kamuoyunun malumu zaten. Ancak yine de yüzsüzlük ve çifte standartta sınır tanımayan bu aydın-sanatçı etiketli seviyesizliğin nasıl da iflah olmaz bir ruh hastalığını temsil ettiğini göstermek bakımından okurlarımızla paylaşmak istedik.

Enver Aysever gibi açıkça İslam ve Müslüman düşmanlığı yapıp halkın üzerine iğrenç çirkinlikler kusan Esed/Baas yardakçısı bir Şebbihaya tabii ki Tolga Sağ gibi ruh ikizleri sahip çıkacak!

Bizatihi takipçilerinin Tolga Sağ’a yönelik tepkilerinden bir demet:

7553-001.jpg

7574-001.jpg

7556.jpg

7557.jpg

7558.jpg

7559-001.jpg

7560-001.jpg

7561.jpg

7562-001.jpg

7563.jpg

7564-001.jpg

7565-001.jpg

7575-001.jpg

7567-001.jpg

7568-001.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum