1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkınlığın vardığı son nokta: Pedofili haktır!
Sapkınlığın vardığı son nokta: Pedofili haktır!

Sapkınlığın vardığı son nokta: Pedofili haktır!

TEDx konuşmacısı, pedofiliyi savundu: Doğal bir cinsel yönelimdir, özgürce yaşamalılar

26 Haziran 2023 Pazartesi 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Son yıllarda giderek artan sapkınlık propagandası artık öyle bir hale geldi ki laik-seküler kesimler dahi yaşananlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.

“LGBT” adı altında insanın insanca var oluşu ortadan kaldırılmak isteniyor. Üçüncü cins tanımlamaları ve “toplumsal cinsiyet” tartışmalarıyla biyolojik cinsiyet bir “tercihe” indirgeniyor. Kapitalist şirketlerin ve devletlerin desteğiyle her platformda propagandası yapılan bu ifsad projesi nihayetinde her türlü ahlaksızlığın mümkün olduğu bir dünya istiyor.

TEDx'te yayınlanan ve pedofiliyi savunan bir konuşma sapkınlığın varacağı son noktayı gösteriyor. Mirjam Heine “Duygularımızdan biz sorumlu değiliz, pedofillere saygı gösterin. Pedofilliğin cinsel tercih olduğunu kabul etmeliyiz” dedikten sonra pedofilinin meşrulaştırılması çağrısı yaptı:

"Pedofilleri dışlayarak onları suçlayarak bir yere varamayız. Pedofili de eşcinsellik gibi doğal bir cinsel yönelimdir. Onları izole etmek çocuklara yönelik cinsel istismar olaylarını daha da artırır. Bana göre pedofili, bir kişinin yaptığı değil, yapmak istediği bir şeydir. Cinsel tercih ve yönelimlerini özgürce yaşamalılar. Tabii ki bu tercihlerini cinsel bir suça bulaşmadan yapmalılar. Pedofillerin sosyal izolasyona tabi tutulmasını, toplumdan dışlanmasını doğru bulmuyorum. Böyle yaparak aslında çocukların cinsel istismar vakalarını artırıyoruz"

T24 gibi cinsi sapkınlığı savunan sitelerin dahi haberleştirdiği bu sözler aslında bir düşünme biçiminin dışavurumundan ibaret. Pedofiliyi savunmak için sarf edilen sözler “LBGT” saçmalığına meşru zemin bulma çabasının sonucunda mümkün oluyor. “LBGT” sapkınlığını destekleyenler aslında çocuk tacizinin de savunabildiği bir dünya inşa etmiş oluyorlar özetle!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum