1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkın grupların söylem gücü oluşturmasına müsaade edilmemeli!
Sapkın grupların söylem gücü oluşturmasına müsaade edilmemeli!

Sapkın grupların söylem gücü oluşturmasına müsaade edilmemeli!

Cinsi sapkınlar yine Türkiye’nin çeşitli illerinde gösteri ve yürüyüşler düzenlemeye çalışıyor!

13 Haziran 2022 Pazartesi 12:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Haziran ayının sonlarına doğru “onur haftası” adı altında insan onuru ve ahlakı ayaklar altına alınmak isteniyor. Cinsi sapkınlık insanlık tarihinin hiçbir döneminde rastlanılmayan bir şekilde normalleştirilmeye çalışıyor.

Görüntü kültürünün içerisinde genç kuşaklar TikTok vb. sosyal medya araçları sayesinde “queer” şeklinde ifade edilen “ibneliği” içselleştirdiler bile. Artık hamile olduğunu düşünen bir “erkeğin” hikayesi gündelik bir şey haline geldi. Milli Takım seviyesinde voleybol oynayan bir kimsenin hemcinsleriyle “aşk” yaşantısı ise muhafazakar yayın organlarında bile günlerce yoğun ilgi gördü. Netflix vb. platformlarda ise sapkınlığın propagandası her şeyden önce geliyor.

Böyle bir vasatta siyasi idarenin sapkınların “onursuzluk haftasına” yönelik engellemeler getirmesi önemli olmakla birlikte yeterli değildir! Öncelikle sapkınlığın söylem gücünü oluşturan platformlara yönelik düzenlemeler getirilmelidir.

Cinsi sapkınlığın insanlığın sonunu getirecek insanın ahlaki varoluşunu sonlandıracak bir yıkım olduğu uygun bir dille nesillere anlatılmalıdır. Görmezden gelmenin artık bir faydası yok! Kapitalizm ve emperyalist ideolojiler bütün güçleriyle cinsi sapkınlığı insanlığa yeni bir kimlik olarak dayatmaktadır. Sol gruplar ise her zaman olduğu gibi emperyalizm ile ideolojik akrabalıkları sebebiyle bu ifsada destek olmaktadırlar.

Modernliğin insanlığa hediye ettiği son rezalet kadının ve erkeğin insanlıktan çıkarak biyolojik cinsiyetlerini reddetme noktasına varmalarıdır. İnsan kalabilmenin ön şartı ise ahlakı ve fıtratı savunmaktır!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum