1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sanki Siyonist çeteden çok farkınız var!
Sanki Siyonist çeteden çok farkınız var!

Sanki Siyonist çeteden çok farkınız var!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsrail’i Ukrayna konusunda takındığı tutum için eleştirmiş!

26 Temmuz 2022 Salı 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye ve Ukrayna halkının katili Putin rejimi bir de utanmadan işgal rejimi İsrail’i kınıyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İsrail'in Ukrayna konusunda "yapıcı olmayan" ve "taraflı" söylem kullandığını belirterek, "Bu bizim için kesinlikle anlaşılmaz ve garipti." dedi.

Suriye’de taş üstünde taş bırakmayan Rusya, Ukrayna’ya başlattığı saldırı sonrasında dünyadan beklemediği bir tepki gördü. Ukrayna karşısında Suriye’deki gibi hava üstünlüğü oluşturamayan Rusya’nın uluslararası arenada itibarı ciddi anlamda zedelendi.

Filistin halkına yıllardır her türlü zulmü reva gören Siyonist rejim ise Ukrayna meselesinde Rusya’ya beklediği desteği vermezken Ukrayna’ya karşı bir tutum içerisine girmedi. Ortağı olduğu Batılı ülkelerle ters düşmek istemeyen işgal rejimi Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin Yahudi kökenli olmasını da göz ardı edemedi.

Vaziyet buyken Rusya’nın kendi katliamlarını görmezden gelip bir başka katilin tavır alışındaki “yapıcı olmayan” politikaları eleştirmesi oldukça komik! Al birini vur ötekine! Özünde ikisinin de birbirinden hiçbir farkı yok!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum