1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. SABED'in 15. Yıl Etkinliği Yapıldı
SABEDin 15. Yıl Etkinliği Yapıldı

SABED'in 15. Yıl Etkinliği Yapıldı

Marmara ve Batı Karadenizli Müslümanların SABED’in 15. Yıl etkinliğinde Sapanca’da buluştu.

02 Temmuz 2012 Pazartesi 10:35A+A-

SABED Sapanca Bilgi Eğitim Derneği’nin 15. Yıl Etkinliği kapsamında 30 Haziran 2012 Cumartesi akşamı Sapanca’da bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesinden Bursa Özgür-Der Şubesi, Yalova Özgür-Der Girişimi, Sakarya Özgür-Der Şubesi, Kocaeli Özgür-Der İnisiyatifi, Bartın Bilgi-Der, Zonguldak Çağrı-Der , Geyve Özgür-Der Temsilciliği ve İstanbul Özgür-Der Genel Merkezinin iştirak ettiği Marmara ve Batı Karadeniz Bölge İstişare Toplantısı SABED Başkanı Ömer SEVİM’İN hoş geldiniz konuşması ile başladı.

Geyve Özgür-Der Temsilciliğinden Ali ARICI’nın yönetimini üstlendiği toplantıda Müslümanların dayanışmalarının artırılması noktasında hangi araçların nasıl ve ne şekilde kullanılabileceği ile karşılaşılan zorluk ve sorunlar karşısında alınacak tavırların değerlendirilmesi yapıldı.

Geç saatlere kadar devam eden toplantının ardından ertesi sabah hep birlikte yapılan kahvaltıdan sonra toplantıya iştirak eden misafirler uğurlandı.  

sabed-istisare-toplantisi.jpg

sabed-istisare-toplantisi_sapanca.jpg

HAMZA TÜRKMEN, SAPANCA’DA OKURLARIYLA BULUŞTU

Öte yandan yazar Hamza TÜRKMEN Sapanca’da okurlarıyla da buluştu.

SABED Sapanca Bilgi Eğitim Dayanışma Derneğinin öncülüğünde Ersin Kitap Kırtasiye’de gerçekleştirilen programda Hamza TÜRKMEN Ekin Yayınlarından çıkan yeni kitabı “Ortadoğu İntifadaları ve Gelecek Tasavvurumuz” başta olmak üzere daha önce yayımlanmış “Türkiye’de İslamcılık ve Özeleştiri”, “Türkiye’de İslamcılığın Kökleri”, “Ulusçuluk Çıkmazı” ve “Açılım Politikaları Kemalizm ve Müslümanlar” isimli kitaplarını imzaladı, okurlarıyla sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT