1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Rüzgar eken MHP, fırtına mı çıkarmak istiyor?
Rüzgar eken MHP, fırtına mı çıkarmak istiyor?

Rüzgar eken MHP, fırtına mı çıkarmak istiyor?

MHP’li Semih Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden Mansur Yavaş ve CHP hakkında tehdit söylemlerini yineledi. Yalçın, “Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir bizden söylemesi" dedi.

01 Aralık 2021 Çarşamba 16:39A+A-

HAKSÖZ HABER

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

Yalçın paylaşımlarında tehdit söylemlerine başvururken, MHP’nin kabarık sicilini anımsattı. Geçtiğimiz gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tehdit söylemlerinin ardından gelen şiddet olaylarını anımsatacak ifadelere başvurdu.

MHP’nin rüzgar ektiği atmosferden fırtına ile ayrılmak istediği eleştirileri yapılırken, MHP’nin bu söylemlerine karşı siyasilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Daha önce Gelecek Partisinden Selçuk Özdağ’ı da tehdit eden ardından bir grup ülkücü tarafından darp edilen Özdağ’a yapılanların bir benzerinin Mansur Yavaş’a da yapılacağı endişeleri kamuoyu tarafından dile getirilirken, MHP’nin bu tavırlarına son vermesi çağrıları yapıldı.

MHP’li Semih Yalçın, “CHP’li Seyit Torun, Mansur Yavaş’a ayar veren Genel Başkanımız hakkında densizlik ederek sosyal medya üzerinden “Orada dur Bahçeli!” diye tıslamış! Haddini bil Torun! Haddini ve yerini bil! Tatava yapma!

semih-yalcin-002.jpg

Koskoca MHP Lideri; partisi aleyhinde dolap döndüren düzenbaz Mansur Yavaş'a uyarıda bulunmayacak, sicilli devşirmeniz de MHP’nin arkasından serbestçe iş çevirecek öyle mi? Sevsinler sizi!

Seyit Torun, hızını alamayıp “Tehditleriniz acizliğinizdir.” demiş. Asıl acizlik, kendi insan kaynaklarını tüketip MHP'nin sokağa bıraktıklarıyla iş tutmaktır.

Seyit Torun! Arkasında halkın olduğunu iddia ettiğin Mansur Efendi var ya, halka hizmet için harcama yapması gerekirken Belediye bütçesinden MHP'nin safra ve atıklarına ulufe dağıtıyor.

Bir zamanlar Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi CHP'lileşmekle suçlayan bu hadsiz, şimdi sizin kucağınızda perde arkasından MHP düşmanlığı yapıyor. Ne kadar düşük, atık, artık, fosil, muarız varsa başına topluyor, yallayıp yemliyor.

Mansur Efendi arkasına aldığı İP Müdiresi ile birlikte, MHP camiasına fitne ve tefrika sokmak üzere atık ve dönek örgütlemedeki beyhude gayretini sevgili Ankaralılara tevcih etse, kendisi için de halk için de daha hayırlı ve yararlı olur.

Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer. Fitne eken; öfke, kin, nefret, hışım ve şiddet biçer! Halkın haceti bunlar değil!” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Devlet Bahçeli’nin tehdit söylemlerinin ardından yaptığı paylaşımla tehdit söylemleri ile siyasi polemiklere karşı takındığı tavrı belirten bir paylaşımda bulunmuştu.

mansur-yavas-mhp.jpg

Sosyal medyada Mansur Yavaş’ı destekleyenlerin sayısının da azımsanmayacak bir oranda olduğu görülmüştü.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum