1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Rabia Naz'ın Ölümü Hakkında, ‘Trafik Kazası’ da ‘Bina Üzerinden Düşmüş’ de Diyemem”
“Rabia Naz'ın Ölümü Hakkında, ‘Trafik Kazası’ da ‘Bina Üzerinden Düşmüş’ de Diyemem”

“Rabia Naz'ın Ölümü Hakkında, ‘Trafik Kazası’ da ‘Bina Üzerinden Düşmüş’ de Diyemem”

"Savcı, Rabia Naz'ın ölümü hakkında, ‘trafik kazası da bina üzerinden düşmüş de diyemem’ diyor."

12 Kasım 2019 Salı 16:42A+A-

Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu üyelerinin Giresun’un Eynesil ilçesindeki ziyareti, Rabia Naz’ın ölümüne ilişkin akıllara yeni sorular getirdi.

Eynesil’deki gözlemlerini aktaran MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, komisyonun iyi ki Eynesil’e gittiğini belirterek öncelikle Rabia Naz’ın düştüğü apartmanda incelemeler yaptıklarını anlattı. Olayı soruşturan başsavcı ile görüştüklerinin altını çizen Enginyurt, “Olay için ‘trafik kazası’ da ‘bina üzerinden düşmüş de diyemem’ diyor. İyi ki komisyon olarak oraya gitmişiz dememin önemli kazanımı bu. Ben oraya gitmeden bir çatı, bir veranda... 10 metreden fazla atlaması gerekir betona düşmesi için. Oradan atlaması mümkün değil, ben de olay yerini gördüm” dedi.

Cumhuriye'ten Mahmut Lıcalı ve Selda Güneysu'nun haberine göre MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Rabia Naz’ın çatıdan düştüğü söyleniyor. Çatıdan düşse veranda parçalanır, yırtılır, oraya düşemez. Çatının diğer tarafından düşse, bahçeye düşmesi gerekiyor. Bulunduğu yere sırtüstü sürünerek geldiğini söylüyor görgü tanığı ama niye kan izi yok” diye sordu. (T24)

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT