1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Peygamberimiz (s) için yepyeni bir ezgi: Salavat
Peygamberimiz (s) için yepyeni bir ezgi: Salavat

Peygamberimiz (s) için yepyeni bir ezgi: Salavat

Mehmet Ali Aslan, İslam ümmetinin rehberi Resulullah Muhammed (s) için “Salavat” adını verdiği yeni bir eser yaptı.

14 Mart 2021 Pazar 15:27A+A-

HAKSÖZ HABER

Yeni eserleriyle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya devam Mehmet Ali Aslan, bu kez Peygamberimiz (s) için söylüyor. “Salavat” adlı eser bugün YouTube üzerinden dinleyicileriyle buluştu.

Oldukça titiz bir stüdyo çalışmasının ardından tamamlanan Salavat, geleneksel ritim kalıplarıyla modern altyapıyı birleştiren tarzıyla dikkat çekiyor. Salavat, dinamik altyapısı, sevgi dolu sözleri ve coşkulu melodisiyle dinleyicilerinin beğenisini toplayacağa benziyor.

Resulullah Muhammed’in (s) müminlere canlarından evla olduğunu hatırlatan Mehmet Ali Aslan, “Bu eserle yeryüzüne tevhidi, adaleti, erdemi ve özgürlüğü getiren o kutlu öndere sevgimizi ve bağlılığımızı ifade etmek istedik. Eşsiz örnekliği ve sünneti ile rehberliğine olan ihtiyacımız bugün belki her zamankinden çok daha fazla. Salavatlar zaten hiç dillerden düşmeyecek; notalarımız ve melodilerimizle, sazımızla ve sözümüzle de onun emrinde olmaya, canımızdan aziz bilip her platformda onu savunmaya ve sünnetini yaşatmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum
İlgili Haberler