1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Özgür Özel’in tavırları CHP’lileri bile rahatsız etti!
Özgür Özel’in tavırları CHP’lileri bile rahatsız etti!

Özgür Özel’in tavırları CHP’lileri bile rahatsız etti!

CHP’li Samandağ Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel’e tepki

10 Şubat 2023 Cuma 14:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Kahramanmaraş’taki depremler çok geniş bir alanı etkisi altına aldı. Hatay ise en büyük darbeyi alan yerleşim yerlerinden birisi. Depremin başından beri CHP’nin tavrı ise deprem üzerinden iktidar eleştirisi yapmaktan ibaret.

İktidarın attığı adımların yeterliliği her zaman tartışmaya açık. Ancak şuan için önceliğin ne olduğu belli… Afetin yaralarını sarmak için elimizden geleni yapma zamanı!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel öne çıkan bir isim. Böyle olmasının sebebi ise Özel’in tavırlarından kaynaklanıyor. İtici bir tarza sahip olan Özgür Özel her zaman haklı olduğunu düşünüyor olsa gerek ki oldukça kibirli. Onun bu tarzı ise CHP’lileri bile rahatsız ediyor.

Hatay'ın CHP'li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, deprem bölgesine gelen CHP'li milletvekili Özgür Özel'e "Kalkıp bu kadar büyük bir felaketin üzerine bana merhaba ağabey demeden 'Seni alanda görmek lazım' demene ben çok üzülüyorum." diyerek sitem etti. 

Eryılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Özgür'cüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık. Bana moral vereceğine, bana sarılıp 'Geçmiş olsun kardeşim' demeni beklerdim yani. Demedin. Birileri doldurdu seni, benim yanıma gönderdi seni.

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum