1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Özgür-Der, Amasya Kitap-Kültür Fuarında
Özgür-Der, Amasya Kitap-Kültür Fuarında

Özgür-Der, Amasya Kitap-Kültür Fuarında

Özgür-Der Amasya Temsilciliği Ekin Yayınları ve Haksöz Dergisi ile “Amasya 2. Kitap ve Kültür Fuarı”na katıldı.

29 Mayıs 2014 Perşembe 01:21A+A-

Özgür-Der Amasya Temsilciliği, Amasya Belediyesi ile Gök-Bir (Amasya Gönüllü Kuruluşlar) Platformunun birlikte tertipledikleri “Amasya 2. Kitap ve Kültür Fuarı”na Ekin Yayınları ve Haksöz Dergisi standı ile katıldı.

 Şehzadeler Gezi Yolunda Gök-Bir Platformunda yer alan 15 kuruluşun katıldığı fuar 26 Mayıs’ta açılmış olup, 1 Haziran tarihine kadar okuyucuların ziyaretine açık olacaktır.

Özgür-Der Amasya Temsilciliği adına Özgür ERYİĞİT, fuar ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu.

“Standımızı ziyaret edenlere Ekin Yayınlarından çıkan kitaplar ile Haksöz Dergisi tanıtılmakta ve Ekin Yayınlarının mevcut yayınları ile sahih İslam’ın doğru anlaşılmasına katkı sağlayacağını umduğumuz başka yayınevlerinden çıkan kitapların satışı yapılmaktadır.

Standımızı ziyaret edenlerden arzu edenlere, sahih İslam’ın tanıtılmasına yönelik olarak, Mustafa Siel tarafından hazırlanmış olup, temsilciliğimizce bastırılan “Kur’andaki İman Gerçeği” broşürü hediye edilmektedir.

Standımızı ziyaret edenlerle, Ortadoğu’da yaşanan siyasal ve sosyal süreçlerin değerlendirilmesi, Türkiye’de Gezi Parkı olayları, 17 Aralık operasyonları ve ardından gelişen olaylarla ilgili istişareler yapılmaya çalışılmakta ve Temsilciliğimizin yıl içinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler paylaşılmaktadır.

Fuar standımız, Özgür-Der’in kuruluşundan bugüne kadar ortaya koymuş olduğu pratikler, usuliddin algımız gibi değişik konularda önemli paylaşımların yaşandığı bir ortama dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Amasya çevresindeki tüm kardeşlerimizi standımıza bekleriz.”

 

HABERE YORUM KAT