1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Önüne gelene çamur atan Perinçek "İngiliz ajanı mısın?" sorusuna çıldırdı!
Önüne gelene çamur atan Perinçek "İngiliz ajanı mısın?" sorusuna çıldırdı!

Önüne gelene çamur atan Perinçek "İngiliz ajanı mısın?" sorusuna çıldırdı!

Doğu Perinçek sadece kendisine basit bir soru yöneltildiği için ortalığı birbirine katmaya çalıştı!

11 Kasım 2021 Perşembe 19:24A+A-

HAKSÖZ HABER

Çin ve Rusya emperyalizminin Türkiye’deki yılmaz savunucusu Doğu Perinçek hakkında daha önce de içerikler ürettik. Uzun bir zamandır mevzu bahis etmeye gerek bile görmüyorduk ancak gidişatın vardığı son noktayı sizlere göstermek istedik.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Flash TV'de Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu'nun programına katıldı. Uğuroğlu konuğuna, eski MİT yöneticisi Eymür'ün "Perinçek İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır; ordu ve MİT'te adamları var" iddiasını sorunca ortalık birbirine girdi!

Doğu Perinçek tartışmalarında muhataplarına yönelik itham edici mesnetsiz iddialarıyla tanınan bir isim. Berberinin dahi “C-I-A ajanı” olduğunu söyleyen Perinçek için kendisi dışında herkes, uçan kuşlar, yüzen balıklar Amerikan emperyalizminin uşaklarıdır!

Sadece basit bir soru sorduğu için Orhan Uğuroğlu’na ateş püsküren Perinçek karşısında, konuğuna “abi” şeklinde hitap eden Uğuroğlu da oldukça şaşırıyor! Şaşıracak bir şey yok aslında! Konuşmasının bir yerinde Doğu Perinçek kendisinden bahsederken “Türkiye’nin en şerefli adamı” ifadesini kullanıyor…

Burada nefsini ilah edinmiş bir megalomanın sayıklamalarından başka bir şey yok! Suriye’de Esed katilini, Doğu Türkistan’da Çin zulmünü destekleyen sağlıklı düşünmekten uzak, komplocu paranoyak bir ruh hali ile karşı karşıyayız. Peki, Eymür’ün söyledikleri üzerinden kendisine "İngiliz ajanı mısın?" sorusunu sorduğu için muhatabını “ABD emperyalizmine alet olmakla” itham eden Perinçek neye alet olmaktadır?

Katil ABD’nin Doğu Perinçek’i ciddiye alacağını bile zannetmiyoruz ancak kendisi durmadan ABD tarafından tehdit edildiğini söyleyip duruyor… İşin özünde Perinçek’i desteklediği Çin, İran ve Rusya bile pek ciddiye almıyordur. Zira durmadan birilerini başkalarının hesabına çalışmakla itham eden Perinçek’in kendisinden daha kullanışlı bir aparat yok! Aparatları ise kimse ciddiye almaz!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum