1. HABERLER

  2. HABER

  3. Onlar Bizim Kardeşlerimiz, Şehitlerimiz! (FOTO)
Onlar Bizim Kardeşlerimiz, Şehitlerimiz! (FOTO)

Onlar Bizim Kardeşlerimiz, Şehitlerimiz! (FOTO)

Biliyoruz ne liderler bu saldırıyı protesto etmek için yürüyecek ne de herkes kurbanları anmak için birbirleri ile yarışacak.

11 Şubat 2015 Çarşamba 15:39A+A-

Murat Ayar / Haksöz-Haber

Kuzey Carolina Üniversitesi yakınlarındaki Chapel Hill bölgesinde bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Deah Shaddy Barakat ve eşi 21 yaşındaki Yusor Muhammed ile 19 yaşındaki Yusor Muhammed'in kız kardeşi Razan Muhammed Ebu-Salha evlerinde silahla vurularak öldürüldü. 

Biliyoruz ne liderler bu saldırıyı protesto etmek için yürüyecek ne de herkes kurbanları anmak için birbirleri ile yarışacak. Evleri basılarak yok edilen bu Filistin kökenli ailenin yasını da kimse tutmayacak!

Kötülüğün örgütlü bir şekilde iyiliği boğduğu, güzelliklerin infaz edildiği bu çirkin dünyada biliyoruz ki bulundukları yerlerde iyilik için can veren nice tohumlar vardır! Şehid edilmeleriyle bizim de farkına vardığımız aile tam da böylesine bir iyilik ve güzellik yumağı.

Saldırıda şehit olan 3 genç “Fırsatlar Ülkesi” Amerika’da sırf kendileri için değil alemlerin Rabbi olan Allah için yaşadıklarının bilinciyle gerek İslamofobiayaya karşı gerekse Filistinli, Suriyeli mülteciler için canla başla çalışmışlar. Onunla da kalmayıp mültecilere bizzat kendileri ziyaretlerde bulunup aktif olarak yardım ve hizmet çalışmalarında yer aldılar.

Onlar güzel atlara binip gittiler, arkalarında hoş bir seda bırakarak! Aşağıda yer alan fotoğraflar şehitlerimizin Kilis mülteci kampındaki çalışmalarıyla ilgilidir. Fotoğraflar Deah Shaddy Barakat ve beraberindekiler tarafından çekilmiştir.

deah-shaddy-barakat-yusor-salha03.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha04.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha05.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha06.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha07.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha08.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha09.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha10.jpg

deah-shaddy-barakat-yusor-salha11.jpg

 

HABERE YORUM KAT

10 Yorum