1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. One Minute Mehmet Ali Kılıçbay
One Minute Mehmet Ali Kılıçbay

One Minute Mehmet Ali Kılıçbay

Mehmet Ali Kılıçbay su katılmamış bilimperest. Uzun zamandır Newsweek Türkiye’nin “orta yol” sayfasında yazıyor. Çoğu zamanda küfrediyor.

07 Haziran 2010 Pazartesi 00:20A+A-

Ahmet Yasin Sezer / Haksöz Haber

Bilimsel küfürler ayrıcalıklıdır ya. Onun avantajını kullanıyor her zaman. Bu haftaki yazısında HAMAS'la İsrail'i eşdeğer görerek zulümlerine zulüm katmakta hatta HAMAS'ı düpedüz faşist olarak görmektedir. İslamcı basının kullandığı İslami içerikli kavramlardan duyduğu rahatsızlığı ifade ederek "kutsal savaş"ın terimlerini kullanmanın Türkiye'yi hesap soran konumundan hesap sorulabilir konuma düşüreceğini ifade etmektedir. Yardım adına "cihat" yapmanın "fütursuzluk" olduğunu belirttikten sonra kendi saplantılarını yapılan yardımların niteliğine getirebilmekte ve Hamas üzerinden açıkça küfretmektedir: "Gazze'ye giden yardımların Hamas tarafından muhtaç Filistinlilere değil, kendi militan ve yandaşlarına dağıtıldığı iyi bilinmektedir. "Yardımı doğrudan Hamas'a vereceğiz " demek, "Hamas faşizmini destekliyoruz" demektir".

Faşizmin ne olduğunu bilen Kılıçbay'a faşizmi öğretecek halimiz yok. İnsanlığını unutmuş çünkü. Yoksa vicdanların aralarındaki derin farkı çoktan kabul ettiği Likud ve Hamas'ı eşdeğer görebilmek ancak bu unutuşun sonucunda ortaya çıkabilecek bir akıl kirliliğidir.

 

HABERE YORUM KAT