Haksöz Haber
  • Çeviri / 00:04Ulaşılamaz ama asla unutulamaz
  • Gündem / 22:56Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 kişi tutuklandı
  • Gündem / 22:51Buca Belediyesine yönelik rüşvet operasyonu: 7 tutuklama
  • Dünya / 22:41"Kandilli Rasathanesi'nin istasyonu kapatıldı" iddialarına yalanlama
  • Filistin / 22:31Katil İsrail ateşkese rağmen Gazze'ye 9 kişiyi katletti
  • Dünya / 22:28Avustralya'da binlerce kişi, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un ziyaretini protesto etti
  • Etkinlik-Eylem / 22:16Suriye devrimi büyük bedeller ödenerek kazanılmış bir halk hareketidir!
  • Çeviri / 21:25Yeni İtiraf, Gazze Ajanını İsrail istihbarat operasyonlarıyla ilişkilendiriyor
  • Filistin / 21:22Meşal silahsızlanmayı reddederken, Gazze'de ateşkes altında cinayetler devam ediyor
  • Çeviri / 21:02ABD'nin İsrail'e askeri yardımı sona mı eriyor?
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul5 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. Ömer Faruk Gergerlioğlu Haberleri

Hamile kadınlar hapis altında: Cezaevleri zulümhanelere dönüşmemeli!Hamile kadınlar hapis altında: Cezaevleri zulümhanelere dönüşmemeli!Cezaevlerinde 9 aylık hamile kadınların ya da engelli çocuklara bakan annelerin var olması Türkiye'yi daha güvenli bir yer kılmaz ama adalet sistemini zulüm yapısına dönüştürür!
Bahçeli'den AYM Başkanı Arslan'a tehdit!Bahçeli'den AYM Başkanı Arslan'a tehdit!
Gergerlioğlu yeniden vekil olduGergerlioğlu yeniden vekil oldu4 ay önce milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, yeniden Meclis'e döndü.
Gergerlioğlu Meclis'e dönüyorGergerlioğlu Meclis'e dönüyor
HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu tahliye edildiHDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu tahliye edildiAnayasa Mahkemesi'nin HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında verdiği ihlal kararı yerel mahkemeye gönderildi. Mahkemenin kararının ardından, Ömer Faruk Gergerlioğlu Sincan Kapalı Cezaevinden tahliye edildi.
Ömer Faruk Gergerlioğlu'na tahliye kararıÖmer Faruk Gergerlioğlu'na tahliye kararı
Gergerlioğlu’nun tahliye edilip Meclis’e dönmesi için AYM’nin gerekçeli kararı bekleniyorGergerlioğlu’nun tahliye edilip Meclis’e dönmesi için AYM’nin gerekçeli kararı bekleniyorMilletvekilliği düşürülerek cezaevine gönderilen HDP'li Gergerlioğlu hakkında AYM hak ihlali kararı verdi ancak yerel mahkemeye ara kararı yollamadı. AYM yetkilileri gerekçeli kararın çıkar çıkmaz yerel mahkemeye gönderileceğini belirtti.
AYM Ömer Faruk Gergerlioğlu için hak ihlali kararı verdiAYM Ömer Faruk Gergerlioğlu için hak ihlali kararı verdi
TBMM'deki eyleminden ötürü Gergerlioğlu için hapis istemiTBMM'deki eyleminden ötürü Gergerlioğlu için hapis istemiHDP'li Gergerlioğlu hakkında TBMM'deki eylemi nedeniyle kamu görevini usulsüz üstlenme ve işyeri dokunulmazlığını ihlalden iddianame hazırlandı.
Ömer Faruk Gergerlioğlu’na atfedilen suçlamalar ne kadar tutarlı?Ömer Faruk Gergerlioğlu’na atfedilen suçlamalar ne kadar tutarlı?
Ömer Faruk Gergerlioğlu serbest bırakıldıÖmer Faruk Gergerlioğlu serbest bırakıldıMilletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM'de direnme kararı alan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, bu sabaha karşı Meclis'teki HDP grup odasında gözaltına alındı. Gergerlioğlu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Meclis Başkanı Şentop, Gergerlioğlu’nun gözaltına alınmasını savunduMeclis Başkanı Şentop, Gergerlioğlu’nun gözaltına alınmasını savundu
Ömer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındıÖmer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındıMilletvekilliği düşürüldükten sonra TBMM'de Adalet Nöbetini sürdüren Ömer Faruk Gergerlioğlu, polis tarafından gözaltına alındı.
HDP'ye öfke Gergerlioğlu'nun tartışmalı bir kararla vekilliğinin düşürüldüğü gerçeğini örtmemeli!HDP'ye öfke Gergerlioğlu'nun tartışmalı bir kararla vekilliğinin düşürüldüğü gerçeğini örtmemeli!
AP'den Türkiye’ye Gergerlioğlu tepkisiAP'den Türkiye’ye Gergerlioğlu tepkisiAvrupa Parlamentosu’ndan Gergerlioğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesine sert tepki: İhracın Cumhurbaşkanı'nın İnsan Hakları Eylem Planını açıklamasından yalnızca iki hafta sonra gelmiş olması, acı bir ‘doğruluk kontrolü’ olmuştur.
Magandalığa övgü!Magandalığa övgü!
Vekilliği düşürülen Gergerlioğlu, Meclis'te sabahladıVekilliği düşürülen Gergerlioğlu, Meclis'te sabahladıVekilliği düşürülen ve Meclis'te nöbete başlayan HDP'li Gergerlioğlu, Meclis'ten yayımladığı "Günaydın" videosunda, "Milletin iradesi için, demokrasi için nöbetteyiz" dedi.
ABD'den HDP tepkisi: Tasfiyeden endişe duyuyoruzABD'den HDP tepkisi: Tasfiyeden endişe duyuyoruz
Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düştüÖmer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliği düştüHakkında kesinleşmiş hükmün Meclis'te okunmasıyla HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun vekilliği düştü.
Yargıtay, HDP Milletvekili Gergerlioğlu'na verilen hapis cezasını onadıYargıtay, HDP Milletvekili Gergerlioğlu'na verilen hapis cezasını onadı
PKK’nın aşikâr katliamlarını bile tevil eden zihniyetin utanmazlığı!PKK’nın aşikâr katliamlarını bile tevil eden zihniyetin utanmazlığı!Devletin mağdur ettiği ve haklarını ihlal ettiği kimselerin sözcülüğüne soyunanlar, PKK’nın katlettiği binler için dolambaçlı sözler sarf etmesi insan hakları noktasında ne kadar tutarsız olduklarının aşikâr bir kanıtı niteliğinde.
AK Parti Milletvekili Özlem Zengin: Türkiye'de çıplak arama yokAK Parti Milletvekili Özlem Zengin: Türkiye'de çıplak arama yok
Gergerlioğlu'ndan çıplak arama iddialarına tepkiGergerlioğlu'ndan çıplak arama iddialarına tepkiHDP Kocaeli Milletvekili ve İnsan Hakları Savunucusu Ömer Faruk Gergerlioğlu, emniyette çıplak arama iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Memleketin İçişleri Bakanı İddialara Cevap Vereceğine Önüne Gelene Hain Damgası Vuruyor!Memleketin İçişleri Bakanı İddialara Cevap Vereceğine Önüne Gelene Hain Damgası Vuruyor!
‘Reddediyorum’ Demekle, Mikrofon Kapatmakla Gerçeklerden Kaçamazsınız!‘Reddediyorum’ Demekle, Mikrofon Kapatmakla Gerçeklerden Kaçamazsınız!Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a kaçırılma iddialarını soran Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun mikrofonu kapatıldı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL''İnsan'' görünümlü, tehlikeli ve komik bir ''beyaz maymun''...ZEHRA TÜRKMENModernite ile birlikte aile kurumunda tükenen değerlerABDULLATİF GENÇKapitalizmin önlenemez çöküşü –2İSMAİL CEYRANGörüngü dünyasında örtülen hakikatMURAT KURTAnlamak iyileştirir: Psikoterapinin sessiz hâli
  • HARUN ÜNALResulullah’ın bilgi kaynağı -2ENVER CANNarsisizmin sefaleti, kibirli insanın acziyetiM. HASİP YOKUŞBir medeniyet tasavvuru olarak kardeşlik süreciMURAT KAYACANVahiy insana nerede sınır çizer?SİNAN ÖNSanal merhamet; paylaşıma indirgenen sorumluluk
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Ulaşılamaz ama asla unutulamazUlaşılamaz ama asla unutulamaz
  • İran'da Reform Cephesi Başkanı Azer Mansuri gözaltına alındıİran'da Reform Cephesi Başkanı Azer Mansuri gözaltına alındı
  • Enkazda insan yerine irtica arayan akılEnkazda insan yerine irtica arayan akıl
  • Bir tiranlığın çöküş hikayesiBir tiranlığın çöküş hikayesi
  • Kokuşmuş düzene karşı tek çıkış İslam'dırKokuşmuş düzene karşı tek çıkış İslam'dır
  • Domuza çarşaf giydiren müptezel tutuklandıDomuza çarşaf giydiren müptezel tutuklandı
  • İşgalci İsrail Lübnan'da biri çocuk 3 kişiyi katlettiİşgalci İsrail Lübnan'da biri çocuk 3 kişiyi katletti
  • Gazze'de sağlık sistemi çökme noktasındaGazze'de sağlık sistemi çökme noktasında
  • Siyonist çete Lübnan'da Cemaat-i İslami yöneticisini kaçırdıSiyonist çete Lübnan'da Cemaat-i İslami yöneticisini kaçırdı
  • Kibir, yalnızlık ve çürüyen bir iktidarın hikâyesiKibir, yalnızlık ve çürüyen bir iktidarın hikâyesi
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Ulaşılamaz ama asla unutulamaz
    • İran'da Reform Cephesi Başkanı Azer Mansuri gözaltına alındı
    • Enkazda insan yerine irtica arayan akıl
    • Kokuşmuş düzene karşı tek çıkış İslam'dır
    • Bir tiranlığın çöküş hikayesi
    • Domuza çarşaf giydiren müptezel tutuklandı
    • İşgalci İsrail Lübnan'da biri çocuk 3 kişiyi katletti
    • Gazze'de sağlık sistemi çökme noktasında
    • Siyonist çete Lübnan'da Cemaat-i İslami yöneticisini kaçırdı
    • Kibir, yalnızlık ve çürüyen bir iktidarın hikâyesi
    • "Ortadoğu’da İslami direniş ve sorumluluklarımız"
    • Pakistan’daki camiye yapılan saldırıyı IŞİD üstlendi
    • Katil İsrail hapishaneleri Filistinliler için ‘idam cezası uygulama hazırlıklarına başladı’
    • Modernite ile birlikte aile kurumunda tükenen değerler
    • SDG’nin feshi ve travmadan çıkış fırsatı