1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. O “gavur” sizin gibilerden daha onurlu!
O “gavur” sizin gibilerden daha onurlu!

O “gavur” sizin gibilerden daha onurlu!

Daha önce Türkiye’nin işgalci İsrail ile ticaretini eleştirenleri “İrancı” olmakla suçlayan gazeteci Erem Şentürk, şimdi de Filistin’in özgürlüğü için bedenini ateşe veren Aaron Bushnell için çirkin ifadeler kullandı.

28 Şubat 2024 Çarşamba 13:00A+A-

Yahya Fırat / HAKSÖZ HABER

İktidar yalakalığı yapan bazı tiplerin ülke menfaati adına atılan yanlış ve ilkesiz adımlara da kılıf uydurması kaçınılmaz oluyor.

Müslümanların maslahatı için serdedilen görüş ve tavırlar trol ordusunun işine gelmediği takdirde, hemen marjinalleştirme ve değersizleştirme hamlesi yaparak hak olan sözü “Türkiye düşmanlığı” etiketiyle mahkûm etmeye çalışıyorlar.

“Devletin âli menfaatlerini” her şeyin üstünde tutan bu güruh, Siyonistlerin tarumar ettiği Filistin ve Gazze’yi konuşurken dahi devlet ve iktidar eksenli bir yaklaşımı tercih ediyorlar.

Bunlar arasında öne çıkan isimlerden biri de gazeteci Erem Şentürk.

Daha önce Türkiye’nin İsrail ile ticaretini eleştirenleri “İrancı” olmakla suçlayan Şentürk, Gazze’de oluk oluk Müslüman kanı akıtan işgalci İsrail’e yapılan ihracatın durdurulması çağrılarını İrancılık adı altında önemsizleştirmeye çalıştı. İrancılığın ne olduğundan haberi olmayan Erem Şentürk cehaletini kusmaya devam ediyor!

Erem Şentürk son olarak ise Filistin’in özgürlüğü için bedenini ateşe veren ABD ordusuna mensup Aaron Bushnell için çirkin ifadeler kullandı.

ABD’nin soykırım suçuna ortak olmak istemeyen Bushnell için, “gerizekalı mendebur gavur”, “aptal kafir” gibi ifadeler kullanan Şentürk, Bushnell’in eyleminin İsrail’e hizmet ettiğini dile getirecek kadar saldırgan ve tutarsız bir dil kullandı.

Erem Şentürk şunu bilmeli ki, İsrail’in katliamlarına ve ABD’nin soykırım suçuna dikkat çekmek için canında vazgeçen Bushnell’e laf söylemek sadece Siyonistleri ve onların uşaklarını sevindirir. ABD medyasında gizlenmeye çalışılan eylemi basitleştirmenin kimlerin işine geldiği aşikâr değil mi?

Gazze’de yaşananlar karşısında hamasetten başka sermayesi olmayanların Siyonist zulüm karşısında canından vazgeçen Rachel Corrie’yi, Aaron Bushnell’i anlamalarını beklemiyoruz zaten.

Ülkenin reel politik hamlelerini, menfaatlerini, konjonktürel tavrını her şart ve koşulda her şeyin üstünde tutanların ümmettin dertleriyle dertlenmesini beklemek beyhudedir.

Aaron Bushnell’in “gavur” olup olmadığını ancak Allah bilir. Ancak Bushnell ne olursa olsun vicdanlı ve onurlu bir insandı. Ülkesinin katliamlarına, soykırım ortaklığına alet olmadı!

Bushnell, gavur olsa bile Erem Şentürk gibi trollerden daha onurludur. O şimdi hayırla anılan bir insan iken, Şentürk gibiler Siyonistlerle yapılan ticaret utancını savunmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

12 Yorum