1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Neymiş, Erdoğan'ın Danışmanı Hem Laiklik Düşmanı Hem de FETÖ'cü İmiş!
Neymiş, Erdoğan'ın Danışmanı Hem Laiklik Düşmanı Hem de FETÖ'cü İmiş!

Neymiş, Erdoğan'ın Danışmanı Hem Laiklik Düşmanı Hem de FETÖ'cü İmiş!

Sol-faşistlerin internetteki propaganda portalı Sol-Haber, bu kez de geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlığı görevine getirilen Adnan Tanrıverdi’ye kafayı takmış görünüyor.

22 Ağustos 2016 Pazartesi 13:06A+A-

HAKSÖZ-HABER

Konuyla ilgili bir kışkırtıcı yayına daha imza atan Sol-Haber, Adnan Tanrıverdi’yi laiklik ve FETÖ üzerinden gündeme getirerek hedef gösterdi.

Adnan Tanrıverdi’nin çok eskiden ASDER’in başkanı sıfatıyla yeni anayasa tartışmaları bağlamında STV’de katıldığı programdaki konuşmasını diline dolayan Sol-Haber ve Oda TV, programın içeriğinde geçen laiklik vurgusu ve bu vurgunun dillendirildiği zemin olarak STV’nin kimliğini öne çıkarmak suretiyle Tanrıverdi’yi hedef göstermeye çalıştı.

Sol-Haber, Adnan Tanrıverdi’nin STV’de konuşmuş olması üzerinden Tanrıverdi ile FETÖ arasında bir bağlantı olduğu gibi basit bir algı oluşturmak istiyor. Adnan Tanrıverdi’nin, daha doğrusu ASDER’in “Yeni Anayasada resmi ideoloji ve laiklik ilkesi olmasın" vurgusunu öne çıkarmak suretiyle de İslam düşmanlığını bir kez daha ibraz etmiş oluyor. Daha özelde ise sol-faşistlerin Adnan Tanrıverdi alerjisinin aslında iktidar alanlarında alnı secdeye giden dindar insanların varlığına karşı meşhur tahammulsüzlük olduğu açıktır! 

solhaber_adnan-tanriverdi.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum