1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Namus düşmanı şu provokatörü durdurun!
Namus düşmanı şu provokatörü durdurun!

Namus düşmanı şu provokatörü durdurun!

Irkçı-faşist Özdağ edepsizlikte sınır tanımıyor: Bu kez de Suriyeli kadınlara dil uzattı!

15 Haziran 2022 Çarşamba 18:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Hayatı yalan, haram ve provokasyonla dolu ırkçı Ümit Özdağ Suriyeli kadınların fahişelik yaptığı iftirasıyla bir kez daha cibilliyetini sergiledi. Kendisiyle yapılan bir söyleşide Ensar-Muhacir kardeşliği söyleminin yalan olduğunu ileri süren Ümit Özdağ “birçok Suriyeli kadın Türkiye’de fahişe olarak çalışıyor, hemen çıkalım Taksim’e birlikte yürüyelim” diyerek iftira ve alçaklıkta sınır tanımadığını ortaya koydu.

Bu adice yalanı Ümit Özdağ’ın ilk iftirası değil elbette ama yargı organları sessiz kaldıkça her defasında giderek tahrik düzeyi daha yüksek çirkinlikler sergilemeye çalıştığı görülüyor. Belli ki amacı birilerini kışkırtmak, muhacirleri ve muhacirlerin hakkını, hukukunu savunanları provoke etmek. Hepsi birbirinden seviyesiz sahte, iğrenç söylemleriyle bugüne kadar bunu yapmaya çalıştı ama istediği oranda başarılı olamadı. Şimdi en hassas noktaya, muhacir hanımların namusuna dil uzatarak bunu yapmaya çalışıyor.  

Suriyeli muhacir hanımlar hakkında bu alçakça ifadeleri kullanan Ümit Özdağ hakkında savcılığın acilen harekete geçmesi gerekiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

10 Yorum