1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mustafa Öztürk’ün Kureyş müşrikleriyle yarışan alaycılığı…
Mustafa Öztürk’ün Kureyş müşrikleriyle yarışan alaycılığı…

Mustafa Öztürk’ün Kureyş müşrikleriyle yarışan alaycılığı…

Modernistlerin Müslümanlarla hesaplaşma adına giriştikleri işler her geçen gün daha komik hallere düşmelerine sebep oluyor.

04 Mayıs 2024 Cumartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İslam’a ve Müslümanlara olan kinini dışa vurmak için kimileri Kur’an-ı Kerim yakarken kimileri ise Müslümanların içinden yetişen ancak ezik karakterleriyle İslam düşmanlarına sığınan tipleri kullanıyor.

Ruşen Çakır’ın Medyascope isimli kanalı bu gibi tipler için büyük bir mecraya dönüşmüş durumda. Çakır’ın gayri ciddi tarzından güç alan ezik müfteriler kamera önünde olmanın şişirdiği egolarını tatmin etmek için her seferinde daha fazla Müslümanlara saldırıyorlar. Bu sayede İslam düşmanları için kullanışlı bir aparata dönüşerek kendilerini daha fazla kamera önünde bulacaklarının farkında oldukları için karşılıklı bir kazan-kazan durumu söz konusu…

Medyascope’un müdavimi ise hiç şüphesiz Mustafa Öztürk. Öztürk’ü her fırsatta kameralar karşısına geçiren Ruşen Çakır anlaşılan o ki bu isimden beklediği verimi alıyor. Mustafa Öztürk ise sorumluluğunu yerine getirmenin kıvancıyla Müslümanların değerleriyle alay etmek için fırsat kolluyor. Şöhret delisi olmuş Mustafa Öztürk şöhretini pekiştirmek için en garanti yol olan “Taliban’a sallama” seanslarını sık sık kullanıyor.

SSCB ve ABD ile yıllarca savaşmış ve en nihayetinde zalimleri ülkesinden def etmeyi başarmış insanlar birazcık olsun saygıyı hak etmiyor mu? Bu insanlarla her konuda aynı fikre sahip olmayabilirsiniz ama ortaya canlarını koyarak verdikleri mücadeleye, emeğe sadece hürmet gösterecek kadar bile şerefiniz yok mu?

Kenan Alpay ise Akit TV’de katıldığı programda ABD üniversitelerinde öğrenci ve akademisyenlerin Gazze’de yaşanan vahşete karşı üstlendiği sorumluluğa dikkat çektikten sonra Türkiye akademisindeki bazı isimlerin nasıl konum aldığını sorguluyor.

Mustafa Öztürk’ün katıldığı bir programda Kur’an-ı Kerim’de İsrailoğulları hakkındaki kıssalara yönelik gayri ciddi üslubunu "Ebu Cehil de bile Mustafa Öztürk ve kafadarlarında olduğu gibi alaycı bir tavır yoktur." şeklinde değerlendiren Alpay, Öztürk’ün Siyonist çete Gazze’de katliam gerçekleştirirken ABD’li üniversite öğrencileri ve akademisyenler kadar tutarlılığa sahip olmadığına dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

13 Yorum