1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Müge Anlı’yı taltif etmek nasıl bir pervasızlıktır?!
Müge Anlı’yı taltif etmek nasıl bir pervasızlıktır?!

Müge Anlı’yı taltif etmek nasıl bir pervasızlıktır?!

Devlet Bahçeli, Müge Anlı’nın programına tebrik kartı yollayarak yeni yayın yılını kutladı!

31 Ağustos 2021 Salı 20:21A+A-

HAKSÖZ HABER

Müge Anlı, Türkiye’de televizyonun en bayağı işlerinden birisini yapıyor. Aldatma, fuhuş, kumardan tutun da ensest sapkınlığına kadar varan ahlaksızlıkları normalleştirerek olağan şeyler haline getiriyor.

Bütün ülke Müge Anlı’nın programında kimin kimi aldattığını, kimlerle kırıştırdığını izlerken zamanla eşlerin birbirine ihaneti gündelik hayatın bir parçası haline geliyor. “Tatlı Sert” isimli programıyla Müge Anlı yaygınlaşmaması gereken günahları evlerimizin içine kadar yıllardır “seyir” ettiriyor!

Bilindiği üzere İslam hukukunda bazı günahların günahı işleyenlerle sınırlı kalması için teşhiri yasaktır. Eğer ki birisinin zina gibi bir günaha bulaştığını öne sürecekseniz çok ciddi yükümlülükleri yerine getirmeniz gerekir. Bunu sağlayamıyorsanız konuyu açmamanız kendiniz için daha hayırlı olacaktır. Burada otomatik olarak devreye sokulan sistem günahın toplumsallaşmasının önüne geçmektir. Bireysel olarak günah Allah ile kul arasındayken toplumsallaşan eğilimler nesillerin ifsadını da beraberinde getirecektir!

Bu bağlamda Müge Anlı günahın toplumsallaşmasını sağlayarak nesillerin ifsat eden bir TV programcısıdır. İşini iyi yaptığına şüphe yok! Yıllardır izlenme oranlarında birinci sırada olmak sadece şansla izah edilemez. Televizyonu manipülasyon sanatı olarak kullanan ve insanların nefsani duygularına veya süfli eğlence kültürüne hizmet eden bir “işi” layıkıyla yerine getirmek reyting rekorlarını da beraberinde getiriyor demek ki!

Müge Anlı’nın yaptığı “hizmeti” kısaca böyle özetlemek mümkünken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuya yaklaşımının oldukça farklı olduğunu belirtmek isteriz. Müge Anlı, ATV'de yayımlanan programının yeni yayın dönemi açılışında kendisine tebrik notu gönderen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını canlı yayında okudu. “Sayın Müge Anlı Türk televizyonlarındaki sosyal sorumluluk bilincinin en güzel örneklerinden biri olan beğeni ve dikkatle takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni yayın dönemini tebrik ediyor, sizlere ve tüm çalışma ekibinize kolaylıklar diliyorum.”

Sosyal sorumluluk bilinci olarak ifade ettiği şeyle Devlet Bahçeli’nin neyi kast ettiği izah bekliyor. Toplumu ifsat eden bir TV programcısını taltif etmesi ise bir siyasetçi olarak Devlet Bahçeli’ye “sorumluluklarının” hatırlatılması gereğini doğuruyor! 

HABERE YORUM KAT

11 Yorum