1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Müge Anlı bu cinayeti de çözsün!
Müge Anlı bu cinayeti de çözsün!

Müge Anlı bu cinayeti de çözsün!

Müge Anlı’nın programında eşi tarafından aldatıldığı tüm Türkiye'ye ilan edilen Serkan Kıyak intihar etti!

13 Aralık 2021 Pazartesi 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Ahlaki sapma ve bozulmanın toplumsallaştırıldığı mekanlar artık genelevler değil. Fuhuş yuvası olan genelevlerde ahlaki açıdan suç işleniyor. Ancak suçun kendisi bile suçun normalleştirilmesi kadar iğrenç bir şey değil!

Ahlaki ifsadın normalleştirilmesini sağlayan hususların başında medya ve televizyon geliyor. Türkiye’de hala ciddi bir izleyici oranına sahip olan geleneksel yayıncılığın merkezinde ise sabah kuşağı programları yer alıyor. Bu konuda Müge Anlı ise başkahraman olarak gösterilmeye layık bir isim!

Devlet Bahçeli tarafından yeni yayın dönemi sebebiyle tebrik edilen Müge Anlı’nın programı yine ahlak dışı bir konuyu tüm toplumun tartıştığı bir mesele haline getirdi. 3 Aralık günü ortadan kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için Müge Anlı’ya katılan Serkan Kıyak, canlı yayında eşinin komşusuyla ahlak dışı ilişkisi olduğunu öğrenmişti. Ardından da kendisini aldatan eşinin geri dönmesi için gözyaşları içinde yalvarmıştı. 

Başta Sabah olmak üzere birçok haber kanalı tarafından “Pideci komşusuyla kaçan Zehra” başlığıyla gündemi meşgul eden hadisede yeni bir gelişme oldu. İki yaşındaki çocuğu ve görme engelli anneannesi için de olsa kendisini aldatan eşinin geri dönmesini isteyen Serkan Kıyak ikamet ettiği Uşak'taki evinde kendini asarak intihar etti.

Birbirini aldatan eşler, ensest sapkınlıklar vb. ahlaki sapmaları her gün televizyon aracılığı ile milyonlarca insanın “yuvasının” içine taşıyan Müge Anlı bunu da çözsün şimdi! Çünkü burada bir intihar değil cinayet var! Serkan Kıyak’ın yaşadığı ağır travma her şart altında oldukça zor. Ancak eşinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra tekrar programa katılan Kıyak, “yeni bir hayata” başlamaktan bahsetmiş ve eşinden boşanacağını söylemişti.

Serkan Kıyak şimdi ise evinde intihar edip kendisi gibi “yetiştirme yurtlarında büyümesini istemediği çocuğunu” yapayalnız bıraktı. Kıyak’ın yaşadığı travma reytinglere malzeme kılındı. Bir insan değil acı objesine indirgendi hatta belki mizah konusu bile yapıldı!

Netice olarak Serkan Kıyak 32 yaşında eşi tarafından aldatıldığını milyonlar önünde öğrendikten sonra hayatına kıydı! Sormak istiyoruz, burada sadece eşini aldatan ahlaksız mı sorumlu?

HABERE YORUM KAT

13 Yorum