1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Motosikletli magandalar sinyal vermediğini iddia ettikleri sürücüye saldırdı
Motosikletli magandalar sinyal vermediğini iddia ettikleri sürücüye saldırdı

Motosikletli magandalar sinyal vermediğini iddia ettikleri sürücüye saldırdı

İstanbul'un Ümraniye semtinde motosiklet sürücüsü sinyal vermediğini iddia ettiği otomobil sürücüsünü darp etti. Araya girmek isteyenlere, bir motosiklet sürücüsü 'bırak akıllansın diyerek' engel olmaya çalışırken, yaşananlar kask kamerasına yansıdı.

09 Şubat 2021 Salı 18:45A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Ümraniye’de bir sürücü sağa doğru dönerken çarptığı motosikletli tarafından darp edildi. Olay anı kask kamerasına yansırken motosikletlilerden birisi darp edilen sürücü ile darp eden motosikletli arasına girmeye çalışan bir vatandaşa “bırak akıllansın” dedi.

Kask kamerasına yansıyan görüntülerde motosikletliler sağa doğru dönüşte sinyal vermediklerini iddia ettikleri sürücüyü darp etti. Sürücü, “ben sinyal verdim” derken kameralı motosikletlinin “açıp bakalım” teklifine evet dediği esnada motosikletlilerden birisi sürücüyü darp etmeye başladı. Motosikletlilerden birisi ise araya girmeye çalışanlara “bırak akıllansın, araya girme” dedi. Motosikletli sürücünün hem suçlu hem güçlü olduğu anların ise kayıt altına alınması motosiklet sürücülerinin sağa dönüşlerde hatalı bir şekilde araçların sağından geçmeye çalıştıklarını açıkça ortaya koydu.

Motosiklet sürücülerinin araçların hem sağından hem de solundan geçmelerine karşı önlemler yetersiz kalıyor. Birçok motorcu kaldırımları dahi kullanarak yayaların hayatını tehlikeye atıyor. Bu konuda trafik yönetmeliğinin açıkça aldığı kararlar motorcular tarafından uygulanmadığı gibi yönetmeliğin uygulanması noktasında da sıkıntılar yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum