1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mine Kırıkkanat’ın birahaneyi kapattırması ‘hayat tarzına müdahale’ olarak görülmeyecek!
Mine Kırıkkanat’ın birahaneyi kapattırması ‘hayat tarzına müdahale’ olarak görülmeyecek!

Mine Kırıkkanat’ın birahaneyi kapattırması ‘hayat tarzına müdahale’ olarak görülmeyecek!

Müslümanların, kimi eylemlerini kendilerine karşı yapılmış bir eylem ve hayat tarzına müdahale olarak niteleyen seküler tayfanın Mine Kırıkkanat’ın birahane kapattırmasına tepki göstermemesi ne kadar da şaşırtıcı!

01 Temmuz 2021 Perşembe 18:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Mine Kırıkkanat Kadıköy’de yürürken kendisine kamyon çarptı. Kaldırım işgali nedeniyle kendisine yol hakkı bırakmayan birahaneyi ise kapattırdı. Seküler kesim ise Mine Kırıkkanat’ın birahane kapattırmasını gündemine dahi almadı.

Müslüman kimliğe sahip bir başkası böyle bir durum ile karşılaşsa linç ve kaostan beslenen seküler kesim; “Hayat tarzımıza müdahale ediyorsunuz” diyerek şimdi bir linç kampanyası başlatmıştı bile. Ama birahaneyi Mine Kırıkkanat kapattırınca, bunu 'hayat tarzına müdahale' olarak yorumlamazlar!

 

Kadıköy Belediyesine özel teşekkür!

Mine Kırıkkanat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bugün  tüm kaldırımı işgal ettiği için kaza geçirdiğim Kadıköy Damacı sokaktaki Fil birahanesi @kadikoybelediye tarafından kapatıldı. Zabıta, yasayı çiğneyen işyerinin önünde bekliyor. Teşekkürler değerli Başkanımız @serdildara Mafyadan korkmayan önderlere ihtiyacımız var

Kadıköy Belediyesi ile daha önce de özel bir ilişkisi bulunan Kırıkkanat’ın (Kadıköy Belediyesi'nin sponsorluğunda kitap çıkardığı hatırlanırsa) talebi, sıradan vatandaşın şikayetinden daha önemli görülüyor anlaşılan.

Sıradan vatandaşın her gün şikayetçi olduğu: “Barlar, meyhaneler, birahaneler ve kimi işletmeler kaldırımları işgal ediyorlar!” şikayeti umursanmazken, Kırıkkanat’ın bir tweet paylaşımı birahaneyi kapattırmaya yetti!

Velhasıl, başkası yüzünden o birahane kapattırılmış olsaydı yaygarayı koparacak kitleler Kırıkkanat ablaları kapattırınca sessizliğe gömüldüler!

 

mine.jpg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum