1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Milli Piyango ilk defa gerçekten sevindiren bir haber verdi!
Milli Piyango ilk defa gerçekten sevindiren bir haber verdi!

Milli Piyango ilk defa gerçekten sevindiren bir haber verdi!

Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz’ın iddiasına göre kumar bilet satışları oldukça azaldı!

07 Ocak 2022 Cuma 15:47A+A-

HAKSÖZ HABER

Kumar oyunlarının devlet eliyle işletilmesi anlamına gelen “Milli Piyango” haramın devlet sayesinde yaygınlaştırılması anlamına geliyordu. Milli Piyango özelleştirilerek Demirören Grubuna devredildi. Netice olarak devletin bu işten birinci el olarak çekilmesi sevindirici bir gelişmeydi.

Daha fazla sevindirici olan bir gelişme ise Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz tarafından verildi. Poyraz, Milli Piyango’nun Sisal Şans’a devrinin ardından 7 bin bayinin sözleşme yenilemediğini ve kalan bin bayiden sadece 460’nın yılbaşında satış yaptığını açıklayarak, “Bilet alma dibe vurdu. Sisal A.Ş.’ye hiçbir güven yok. Demirören şirketler topluluğuna güven yok” dedi.

Tabi ki Hüseyin Poyraz bu durumdan müştakı. Ancak işin özünde insanların ne sebeple olursa olsun şans oyunlarından uzak durması oldukça sevindirici bir gelişme.

Bilet almanın dibe vurması insanların kumar organizasyonlarına olan güveninin azalması yuvaları yerle bir eden haramlara mesafe doğurması ihtimalini ortaya çıkartması ihtimalinden dolayı bile olsa ümit verici bir hadise!

HABERE YORUM KAT

8 Yorum