1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Milli Gazete haberlerinde hangi kaynaklardan besleniyor?
Milli Gazete haberlerinde hangi kaynaklardan besleniyor?

Milli Gazete haberlerinde hangi kaynaklardan besleniyor?

Mili Gazete, Ebu Ubeyde’nin son konuşmasında Haşdi Şabi’ye teşekkür ettiğini iddia ettikten sonra geri adım atmak zorunda kaldı.

25 Kasım 2023 Cumartesi 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Saadet Partisi’nin yayın organı olan Milli Gazete akıl ve mantık dışı işlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Katar’ın eski Dışişleri Bakanı’nı Suriye’de “teröre destek vermekle” itham eden Milli Gazete son olarak ise İran’a yakın grupları güzellemek için Filistin kartını kullandı.

basliksiz-156.jpg

Mili Gazete, Ebu Ubeyde’nin son konuşmasında Haşdi Şabi’ye teşekkür ettiğini ileri sürdü. Gerçekte ise "Irak, Lübnan ve Yemen" dışında herhangi bir ifade geçmiyor. Irak ve Suriye'yi kana bulayan mezhepçi Haşdi Şabi katillerini Ebu Ubeyde üzerinden temize çıkarmaya çalışmak baştan sona düzmece olduğu için Milli Gazete haberini kaldırmak zorunda kaldı.

İran’a yakın gruplar dünyanın her yerinde kendilerini Müslümanlara kanıtlamak için Kudüs ve Filistin davasını bir payanda olarak kullanıyorlar. Ebu Ubeyde’nin Haşdi Şabi’ye teşekkür ettiğini ileri sürecek kadar saçmalayan Milli Gazete’nin kaynağını ise İsmail Halis ortaya çıkardı.

efef-001.jpg

Milli Gazete’nin haberciliğe "çağ" atlatan içerikleri aslında tek bir kumanda merkezinin üretimine benziyor. İran hala Suriye ve Irak’ta kirlenen ellerini Filistin’de temizlemeye çalışırken bir takım medya organlarını aparat olarak kullanıyor…

HABERE YORUM KAT

10 Yorum