1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. MHP’li İzzet Ulvi Yönter tehdit ve hakaretler yağdırmaya devam ediyor!
MHP’li İzzet Ulvi Yönter tehdit ve hakaretler yağdırmaya devam ediyor!

MHP’li İzzet Ulvi Yönter tehdit ve hakaretler yağdırmaya devam ediyor!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter yine tehdit ve hakaret iddialarıyla gündemde!

04 Eylül 2021 Cumartesi 17:21A+A-

HAKSÖZ HABER

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, seçim barajının %7 olarak belirlenmesine yönelik değerlendirmelerini Yeniçağ gazetesinin programında yaptıktan sonra MHP’lilerin hedefi haline geldi.

Önce MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk tarafından hedef alınan Özkiraz ardından ise tehdit hakaret denilince siyasetin markalaşan ismi İzzet Ulvi Yönter tarafından sözlü saldırıya uğradı.

1-197.jpg

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ismini arama motoruna yazdığınızda sırayla tehdit ettiği insanlar hakkında haberler çıkıyor. Bu eylemi spor haline getirdiği anlaşılan Yönter hiçbir hukuki yaptırımla da karşılaşmıyor. Bu durum da hepten gemi azıya almasına sebep oluyor anlaşılan o ki!

Kemal Özkiraz’ı önce sosyal medya üzerinden hedef alan Yönter daha sonrasında ise telefonla arayarak tehdit ve hakaretler ediyor. Özkiraz, Yönter’in kendisine yolladığı mesajları paylaştı.

e-b8sjhxiaa7q9k.jpgYönter'in telefon ile arayarak sözlü saldırıda bulunduğu esnada söylediklerine yönelik iddialar ise oldukça rahatsız edici. Eğer ki Özkiraz’ın iddiaları doğruysa İzzet Ulvi Yönter tehdit ve hakarette kendisine ait olan çıtayı dahi aşmış gözüküyor!

Özkiraz 1.5 yaşındaki kızını hedef aldığını söylediği Yönter hakkında şunları dile getiriyor: "MHP'li Yönter beni aradı. Telefonu açtığım gibi; 'Ulan o... ç...u... Senin ananı avradını...' gibi küfürlerle saldırdı. Daha sonra 1,5 yaşındaki çocuğuma tecavüz etmekle tehdit etti. Bana ölüm tehdidinde bulundu. Benim ve sevdiklerimin can güvenliği tehlikede; koruma talebinde bulunacağım. Yönter'e pedofili davası açacağım" 

Siyaset, hukuk ve emniyet MHP’lilerin herkesin gözü önünde dile getirdikleri tehdit ve hakaretlerine bir yaptırım uygulamadıkça benzer hadiselerle daha çok karşılaşacağız gibi gözüküyor!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum